Stiri: Retail

Magazine dm drogerie markt

100 de magazine dm drogerie markt, în România

13.12.2018

Dm drogerie markt a anunțat că a deschis magazinul cu numărul 100 din țara noastră. Singurul lanț de drogherie din țara noastră a inaugurat, pe 13 decembrie, magazinul cu numărul 100. Unitatea se regăsește în Ploiești.

Retailerul este prezent în majoritatea orașelor de peste 40.000 de locuitori din România.

”dm drogerie markt este acum mai aproape ca niciodată de comunitatea formată în jurul său, deschizând magazine în punctele cheie, accesibile tuturor cumpărătorilor, pentru a se putea bucura de o experiență aparte, care le satisface nevoile în materie de beauty și wellness”, a anunțat compania.

Magazine dm drogerie markt. În ce orașe s-au mai deschis unități?

În ultimele trei luni, dm drogerie markt a deschis magazine noi, în orașe precum:

  • Slatina,
  • București,
  • Arad,
  • Oradea,
  • Bacău,
  • Baia Mare,
  • Satu Mare,
  • Ploiești.

Retailerul a ales mereu cele mai bune locații pentru amplasarea magazinelor. De asemenea, compania a creat o infrastructură utilă și a amenajat cu atenție spațiile, în așa fel încât clienții să plece întotdeauna mulțumiți. Având un public variat, din mai multe categorii, unitatea oferă tuturor posibilitatea de a cumpără produse dedicate îngrijirii personale, îngrijirii copiilor, curățeniei și stilului de viață sănătos, de la brand-uri proprii, la brand-uri cu renume național și internațional.

Magazine dm drogerie markt. Ce spune conducerea retailerului?

“100 de drogherii în România, dintre care peste 30% în locații cu vizibiltate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii de a fi cât mai aproape de clienți. Numai în ultimele trei luni am deschis 11 magazine – un record până acum. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării”, spune Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

Dm drogerie markt a fost înființată în anul 1973 în Germania. De atunci s-a extins continuu, ajungând ca în prezent să aibă magazine în 13 țări: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Cehia, Italia, Macedonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Compania deține mai exact aproximativ 3600 de magazine și 62 000 de angajați în Europa.

În țara noastră, lanțul de magazine este prezent de 11 ani, timp în care a evoluat constant și a creat peste 600 de locuri de muncă.

Citește și dm drogerie markt aniversează 10 ani de prezență pe piața din România