Stiri: Retail

Ikea spital coronavirus

Ikea îşi redeschide magazinele începând cu data de 15 mai 2020

14.05.2020

Magazine Ikea 15 mai 2020. Ikea îşi redeschide magazinele începând cu data de 15 mai. Anunţul a fost făcut de companie pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Ikea a anunţat o serie de măsuri de siguranţă pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Curăţenie şi dezinfectare

„Începând din 15 mai, deschidem din nou ușile magazinelor noastre. Sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri sunt prioritatea noastră – am pus semne pentru a marca distanțarea, am pus accent pe curățare, dezinfectare și siguranță și ne-am schimbat programul”, este anunţul făcut de Ikea.

Magazine Ikea 15 mai 2020. Măsuri pentru protejarea clienţilor şi angajaţilor

Măsurile de singuranţă includ, dar nu se limitează la, protejarea clienților și a angajaţilor cu practici de igienă sporite, echipamente de protecție, plasarea ecranelor în jurul caselor de marcat și a punctelor de – servicii pentru clienți și îmbunătățirea distanțării fizice, permisă de un control mai strict al numărului de vizitatori.

Purtarea măştii este obligatorie

În conformitate cu reglementările guvernamentale, clienților magazinelor li se va solicita să poarte măști. De asemenea, temperatura lor va fi verificată la intrarea în magazin.

În plus, numărul vizitatorilor care se vor putea afla simultan în magazin este limitat la 700.

Magazine Ikea 15 mai 2020. Serviciul Click&Collect

Recent, Ikea a lansat un serviciul de comenzi online numit Click&Collect.

„Sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri sunt prioritare pentru noi. De aceea, am lansat serviciul Click&Collect contactless. Astfel, în momentul primirii comenzii, clientul nu va avea contact direct cu angajații noștri (regula privind distanța de 2m va fi respectată). De asemenea, regula privind distanța de 2 m va fi respectată și în ceea ce privește contactul dintre clienți. Serviciul Click&Collect contactless va avea loc doar în magazinele IKEA Băneasa și Pallady, Centrele de Colectare din Iași, Timișoara și Constanța”, mai spun reprezentanţii retailerului.

Citeşte şi Urmează o pandemie economică? Răspunsul dat de economişti