Stiri: Retail

Magazine Lidl Bucuresti

Lidl deschide un nou supermarket în București

06.08.2019

Magazine Lidl București. Retailerul continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui magazin nou în București. Inaugurarea va avea loc pe data de 8 august. Compania ajunge astfel la 31 de magazine în Capitală.

Noua unitate se află situată pe Strada Brățării, Nr. 2. Magazinul dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Magazine Lidl București. Strategia de sustenabilitate

Procesul de execuție a noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl. Este vorba de folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Așadar, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazine Lidl București. 135 de locuri de parcare

Noua unitate din Capitală are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp. Magazinul dispune de peste 135 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi următorul:

  • luni – sâmbătă – 07:30 și 22:00
  • duminică – 08:00 și 20:00

Magazine Lidl București. 25 de locuri de muncă

Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.

Deschiderea îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum:

  • mezeluri
  • lactate
  • dulciuri
  • alte produse

”Inaugurarea noului magazin continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, prin acțiuni simple și sustenabile. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, au afirmat reprezentanții Lidl.

Citește și Când începe școala 2019 după vacanța de vară? Anunțul făcut de Ministerul Educației