Program Lidl Craciun 2020 si Anul Noul 2021

Lidl deschide trei noi magazine

04.12.2019

Magazine Lidl. Retailerul Lidl își extinde rețeaua din România, deschizând trei magazine noi. Compania ajunge, așadar, la 261 de unități în țara noastră. Inaugurarea noilor magazine noi va avea loc pe data de 5 decembrie.

Magazine Lidl. Cele trei magazine sunt situate în:

  • București
  • Negrești-Oaș, județul Satu-Mare
  • Botoșani

Noua unitate din București este situată pe Calea Rahovei, Nr. 284, sector 5.

Supermarketul din Negrești-Oaș, primul din localitate, este situat pe Strada Victoriei, Nr. 142-146.

Totodată, unitatea din Botoșani se află pe Strada Ștefan cel Mare, Nr. 10.

Magazine Lidl. Strategia de sustenabilitate a companiei

”În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinele noi dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică”, precizează reprezentanții Lidl.

Sisteme de iluminat LED

Spre exemplu, atât în magazinul din București, cât şi în cele din localitatea Negrești-Oaș și Botoșani sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență. La acestea se adaugă și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Magazine Lidl. Acoperiș verde

Magazinul din București dispune și de un acoperiș verde cu o suprafață de 653 m2. Acoperișul oferă o serie de avantaje în ceea ce privește protecția mediului înconjurător, precum îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe parcursul întregului an.

De asemenea, acoperișul verde are rolul de a reduce efectul de seră, prin absorbția prafului și a dioxidului de carbon și echilibrarea nivelului de oxigen.

Magazine Lidl. Suprafața de vânzare

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 m2. În plus, în fiecare dintre acestea vor lucra peste 20 de angajați.

Locuri de parcare

Unitatea din București va pune la dispoziția clienților 128 de locuri de parcare iar orarul său de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 21:00.

Magazinul din Negrești-Oaș este prima unitate Lidl din localitate și dispune de 110 locuri de parcare. Acesta va funcționa de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminica între 8:00 și 20:00.

Magazinul din Botoșani dispune de peste 100 locuri de parcare, orarul de funcționare fiind de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00 și duminică între 8:00 și 20:00.

Magazine Lidl. Promoții

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Deschiderile noilor magazine continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Compania reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă.

În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse pe plan local.

Citește și Office Barista rezultate 2019. Anunțul făcut de companie!

 

 

 

Citiți și despre:

  • LIDL deschide două noi magazine în RomâniaLIDL deschide două noi magazine în România Magazine LIDL. Retailerul a anunțat că își extinde rețeaua din țara noastră. Mai exact, compania va deschide două noi unități, una în Iași și cealaltă în Arad. Inaugurările vor avea loc pe 22 noiembrie, anul […]
  • Lidl deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?Lidl deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate? Retailerul Lidl continuă să își extindă rețeaua din țara noastră. Astfel, compania a anunțat că va mai deschide, în România, două noi magazine. Acestea sunt situate în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu […]
  • Lidl modernizează două magazine din BucureștiLidl modernizează două magazine din București Retailerul Lidl a anunţat că modernizează și reamenajează două magazine din Bucureşti, unitățile urmând să fie închise în zilele de 17 şi 18 ianuarie. Astfel, cele două magazine vor fi redeschise pe data de […]
  • Lidl deschide două noi magazineLidl deschide două noi magazine Lidl Deva. Lidl Fetești. Retailerul își extinde rețeaua din țara noastră cu două magazine noi, în Deva și Fetești. Compania continuă astfel investițiile în România prin inaugurarea a două magazine […]
  • Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate?Lidl mai deschide două magazine în România. Unde sunt acestea situate? Retailerul Lidl continuă investițiile pe plan local și deschide două magazine în județele Galați și Hunedoara, pe data de 31 mai. Noile supermarketuri se deschid în Galați, pe Str. Oțelarilor, Nr. 13, și în […]

O părere la “Lidl deschide trei noi magazine

  1. Pingback: Piata IT din Romania 2019 - Evolutia industriei IT | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.