Stiri: Retail

Magazine noi Flanco.

Flanco deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?

18.09.2020

Magazine noi Flanco. Retailerul de electronice şi electrocasnice a anunţat că deschide două noi magazine. Mai exact, Flanco Retail, compania românească prezentă pe piaţa autohtonă din anul 1994, continuă parteneriatul cu Kaufland România, lansând două magazine noi în Gheorgheni şi Orăştie, ambele în incinta galeriilor Kaufland.

Magazine noi Flanco. Planul de extindere

Compania îşi extinde reţeaua de magazine şi în cadrul galeriilor Kaufland din ţară. Aceste deschideri fac parte din planul de extindere pe care Flanco îl are în vedere încă din anul 2019.

„Nu ne-am dezis nicio clipă de la planul nostru de a ne extinde reţeaua de magazine, cu scopul de a fi alături de clienţii noştri din oraşele mici şi medii, chiar dacă acest proces a fost îngreunat de starea de urgenţă şi de pandemie. Astfel, de la finalul anului 2019 şi până în prezent, am deschis un număr de 8 magazine, cele din Gheorgheni şi Orăştie fiind parte integrantă a colaborării noastre cu Kaufland România”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Cele două magazine au o suprafaţă de peste 150 metri pătraţi.

Magazine noi Flanco. Comenzi online

Website-ul companiei, flanco.ro, este conectat deja cu cele două unităţi, astfel încât clienţii pot comanda orice produs de pe site, iar acesta li se poate livra în magazine. Clienţii pot solicita un credit de consum, care poate fi accesat pe loc, în magazin, în 15 rate, fără dobândă.

Magazinele sunt de dimensiuni reduse

„Magazinele de dimensiuni reduse, cum sunt cele din galeriile Kaufland din Gheorgheni şi Orăştie, oferă beneficii de confort, dar pot, aparent, crea şi limitări în privinţa gamei de produse disponibile,” explică Cătălin Croitoru, director achiziţii la Flanco.

Citeşte şi Profi prezintă magazinul viitorului. Cum arată supermarketul-concept deschis în Ploieşti?