Stiri: Retail

Magazine noi PROFI.

PROFI va deschide 10 noi magazine în Bucureşti

03.06.2021

Magazine noi PROFI. Zece noi magazine PROFI se deschid în curând în București ca urmare a autorizării de către Consiliul Concurenței a tranzacției prin care PROFI preia tot atâtea spații comerciale de la Pronto Mobile SRL.

„Această nouă extindere amplifică rapida creștere a rețelei noastre,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “Avem creșterea în sânge, este un element esențial în strategia noastră.”

Antreprenorul Gabriel Sandu a afirmat, în numele companiei Pronto Mobile SRL, că: „Ne bucurăm că putem încheia o afacere cu rețeaua cu cea mai mare dezvoltare din România ultimilor ani, rețea către care transferăm cele mai mari 10 dintre magazinele noastre, în care am investit multă muncă și suflet”.

Magazine noi PROFI. Retailerul îşi consolidează poziţia pe piaţa din Bucureşti

De asemenea, Gaetan Pacton, director de expansiune PROFI, declară că prin această tranzacție se consolidează poziția PROFI în București.

„Am satisfacția că prin această tranzacție excepțională care ne consolidează poziția din București reușim să preluăm active ale unor antreprenori locali dinamici și cu experiență, ceea ce este o onoare deosebită”, a spus, la rândul său, Gaetan Pacton, director de expansiune PROFI.

Având aproape 1500 de magazine în mai bine de 600 de localități și 24000 de angajați, Profi este retailerul modern cu cea mai mare extindere geografică din ţara noastră.

Citeşte şi Profi a lansat programul “Starea de bine începe cu tine”