Stiri: Retail

Magazine Profi.

Profi deschide două noi magazine. Unde sunt acestea situate?

19.12.2020

Magazine Profi. Compania a anunţat că a mai deschis, în pragul sărbătorilor de iarnă, ultimele două magazine din acest an. Acestea sunt situate în localitățile Fântânele și Rușii Munți. Astfel, retailerul încheie anul cu 1.404 unități.

Magazine Profi. Ce spune conducerea retailerului?

“Deși pandemia de Covid-19 a făcut ca acest al 20-lea an din existență Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim”, a declarat Pawel Musial, directorul general al rețelei. “Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine concept din Ploiești și Craiova, ca să enumăr doar două din succesele noastre”.

Inaugurarea primului depozit Profi cu temperaturi sub zero a creat condiții pentru lărgirea gamei de produse congelate. În plus, 2021 va fi și el plin de proiecte îndrăznețe care vizează:

  • extinderea rețelei în continuare
  • dezvoltarea și eficientizarea activității

De asemenea, compania nu va uita nici o clipă de comunitățile din jurul magazinelor și de oamenii dedicați fără de care compania nu ar putea ajunge la astfel de rezultate remarcabile.

Magazine Profi. 634 de localităţi

Cu peste 21.000 de angajați, dintre care unii sărbătoresc 20 ani de continuitate în cadrul companiei, și cu magazine în 634 de localități, fapt ce a determinat furnizorii să acorde acestei rețele premiului “Piață” pentru “Cea mai bună strategie de dezvoltare”, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

Citeşte şi Piaţa muncii în 2021. Ce aşteptări au angajaţii?