Stiri: Retail

Magazine Sportisimo

Sportisimo a deschis un nou magazin în România

27.05.2021

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 14 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Magazine Sportisimo. Retailerul de articole sportive Sportisimo a deschis un nou magazin în ţara noastră. Aceasta este cea de-a 35-a unitatea din România. În plus, încă cinci magazine vor fi inaugurate până la finalul lui 2021.

Noul magazin este situat în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti. Prin această inaugurare, compania a lansat noul concept de magazin pe piaţa din România, după inaugurarea celor din Praga şi Sofia în octombrie anul trecut.

Magazine Sportisimo. O suprafaţă de 960 mp.

Având o suprafaţă de 960 mp., noul magazin are un nou design. Unitatea pune accent pe educaţia, stilul şi emoţia asociată cu viaţa sportivă. Magazinele au un design inovator şi pun accentul pe experienţa clientului şi pe eficientizarea spaţiului, fiind dotate cu multiple materiale educaţionale care ajută clienţii să aleagă produsele potrivite necesităţilor lor.

”A fost important să creăm un magazin modern şi accesibil în care clienţii noştri găsesc cu uşurinţă ceea ce caută, un magazin care păstrează aspectul Sportisimo şi are un design cu dezvoltare durabilă.”, a declarat Petru Andronic, Country Manager Sportisimo Romania.

Sportisimo este liderul pieţei din Cehia în domeniul articolelor sportive. Compania a deschis, în perioada pandemiei de coronavirus, 7 magazine noi în România.

Obiectivul companiei

”Obiectivul tuturor celor care au lucrat la acest nou concept a fost ca magazinele să dobândească mai multă emoţie care, în retail-ul contemporan, este principalul factor de diferenţiere. Clientul, indiferent unde se află în magazin, trebuie să aibă o viziune de ansamblu clară a tuturor categoriilor existente.”, a adăugat Petru Andronic, Country Manager Sportisimo Romania.

Sportisimo deţine 35 de magazine pe piaţa locală şi un shop online.

Citeşte şi Sportisimo deschide al 16-lea magazin din România