Magazine Tommy Hilfiger Romania

Magazinele Tommy Hilfiger din România s-au redeschis

18.06.2020

Magazine Tommy Hilfiger România. Magazinele Tommy Hilfiger din România s-au redeschis. Acestea își întâmpină clienții cu cele mai noi colecții și reduceri speciale pentru a sărbători momentul. Au fost, de asemenea, luate măsuri de siguranţă pentru sănătatea clienților.

Magazine Tommy Hilfiger România. Anunţul făcut de companie

„Tommy Hilfiger anunță cu bucurie redeschiderea magazinelor sale în România. După trei luni în care magazinele au fost închise din motive de siguranță, brandul american revine cu surprize, oferte și măsuri de igienă sporite adaptate situației actuale pentru a-și întâmpina vizitatorii și cumpărătorii cu brațele deschise, în deplină siguranță. Sănătatea clienților și a personalului său rămâne o prioritate, în timp ce comunitățile sunt întâmpinate din nou în magazine”, a anunţat compania.

Magazine Tommy Hilfiger România. Măsuri speciale

În toate magazinele companiei se vor pune în aplicare măsuri de precauție stricte. Acestea sunt în conformitate cu liniile directoare prescrise de autoritățile române,

Magazinele redeschise se află în:

  • București
  • Timișoara
  • Constanța
  • Iași
  • Sibiu
  • Cluj

Colecţiile recente lansate de Tommy Hilfiger România

Cu ajutorul colecțiilor recente Tommy Hilfiger, clienții se pot bucura din nou de experiența imersivă în lumea plină de stil și culoare a modei. Astfel, tonul unei veri cool, în siguranță este dat de colecțiile principale Tommy Hilfiger pentru Femei și Tommy Hilfiger pentru Bărbați, precum și Tommy Hilfiger Tailored și Tommy Jeans împreună cu binecunoscutele colecții-capsulă TommyXLewis și TommyXMercedes care propun un stil relaxat și o gamă variată de piese vestimentare potrivite pentru orice moment al zilei.

Citeşte şi Termen depunere declaraţie unică 2020. Anunţul făcut de ANAF

 

 

 

Citiți și despre: