Stiri: Retail

Magazinele Germanos devin Telekom

20.02.2018

Telekom Romania a demarat procesul de rebranding pentru magazinele Germanos care urmează să devină Telekom. Lucrările pentru înlocuirea elementelor de identitate de marcă au început deja în opt magazine Germanos, iar procesul de va continua pe parcursul următoarelor luni pentru întreaga rețea Germanos, care cuprinde la ora actuală 176 de magazine.

Rebrandingul implică înlocuirea tuturor elementelor de identitate vizuală din magazine cu cele ale Telekom.
Lucrările au fost demarate într-un număr de opt magazine situate în Blaj, București (zona Mihai Bravu), Codlea, Cluj-Napoca (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Odorhei și Târgovişte. În această săptămână vor începe lucrările în alte opt magazine, cele mai multe fiind din București.
Clienții magazinelor vor continua să beneficieze de aceleași produse și servicii disponibile în prezent în rețeaua Germanos. Pentru a preveni orice inconveniente aduse clienților, lucrările aferente procesului de rebranding al magazinelor vor fi efectuate în afara orelor de vârf.
Această schimbare reprezintă un pas natural în urma fuziunii tuturor operațiunilor mobile sub Telekom Romania Mobile Communications SA, ca societate care le-a absorbit, proces care s-a realizat la 1 decembrie 2017.