Stiri: Retail

Magazinele Mega Image din București și Ilfov utilizează doar energie verde

28.04.2014

Magazinele Mega Image din București și Ilfov au atins procentul de 100% în utilizarea energiei verzi. Astfel, totalul energiei consumate de aceste unități va fi acoperit de energie din resurse renegerabile, achiziționată de la Enel, acest lucru aratând angajamentul retailerului în a investi în dezvoltarea sustenabilă.

“În anul 2012, am făcut primul pas în utilizarea energiei verzi în magazinele noastre, Mega Image fiind în acel moment primul lanț de supermarket-uri din România care a investit în această direcție.În prezent, am reușit să ne atingem obiectivul de a crește la maxim procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstrează angajamentul companiei noastre de a investi permanent în dezvoltarea sustenabilă, în special în direcția protecției mediului. Suntem parte din comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și vom continua să investim în acțiuni care contribuie la menținerea unui aer mai curat și un mediu mai puțin poluat,” a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image România.

Fructe proaspete pentru alergătorii de la Bucharest International Half-Marathon

În plus, Mega Image a anunțat realizarea unui parteneriat cu Bucharest International Half-Marathon, compania oferind fructe proaspete tuturor alergătorilor la maratonul care va avea loc în perioada 17-18 mai, în Piața Constituției.

”Implicarea companiei în acțiuni de responsabilitate socială va fi susținută în luna mai și prin  parteneriatul cu Bucharest International Half-Marathon, , care va avea loc în zilele de 17 și 18 mai, în Piața Constituției. Astfel, în cadrul parteneriatului, Mega Image va oferi fructe proaspete tuturor alergătorilor, un total estimat de 3 tone, care vor asigura energia atât de necesară rezistenței fizice pentru parcurgerea curselor”, au anunțat reprezentanții retailerului.