Stiri: Retail

ALTEX Romania

Magazinul Altex din Iulius Mall se redeschide

10.09.2015

Retailerul Altex îşi redeschide porţile, prezentând clienţilor din Iaşi un nou concept de magazin ce are la bază ideea de spațiu de testing pentru inovații.Retailerul îşi consolidează astfel, în urma unei investiţii de jumătate de milion de euro, prezenţa în centrul comercila Iulius Mall, propunându-le tuturor iubitorilor de tehnologie un nou design de show room dedicat tehnologiei.

Noul concept al magazinul are un design modern, cu insule de testare şi demo.

„Am investit jumătate de milion de euro pentru a le oferi clienților noştri experiența de cumpărături la cel mai înalt standard din retail-ul electro IT. Nu am investit într-un magazin în Palas din cauza costurilor mari de locațiune care nu ne-ar fi putut permite susținerea promisiunii de a oferi cel mai mic preț din România. În plus, distanța mare față de parcare ar fi fost și ea un impediment. La Iulius Mall avem parcare chiar în fața magazinului care reprezintă un avantaj față de un showroom care s-ar fi aflat în Palas. De aceea, pentru ALTEX, Iulius Mall rămâne locația adecvată, datorită accesului facil și suprafețelor generoase pentru spații de testare.”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX România.

Modernizarea şi reamenajarea magazinului Altex este un proiect de anvergură, importanţa redesenării spaţiului fiind una strategică pentru partea de nord-est a țării.

Showroom-ul este unul cu tradiție pentru retaileri, compania colaborând cu centrul comercial Iulius Mall de mai bine de un deceniu.

În urma reamenajării, magazinul devine cel mai inovator din Moldova şi oferă generoase spații de demo de peste 2.000 metri pătraţi și gamă variată de 16.000 de produse.

Specialiștii compania din noul magazin sunt la dispoziția clienților și îi vor ajuta pe cei pasionați de tehnologie să aleagă produsele potrivite, iar cei care doresc să cumpere produse beneficiază de serviciul ”2x diferența”. Clienţii care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la companiile concurente, atât online, cât și offline, vor primi de două ori diferența dintre preţuri.

Retailerul Altex deţine în România o rețea de 75 de magazine în întreaga țară. Compania a raportat în 2014 o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de 2013.