Magister lanseaza programul de instruire pentru francizatii LaDoiPasi.

Magister lansează programul de instruire pentru francizații LaDoiPași

Magister lansează programul de instruire pentru francizații LaDoiPași. Joi, 4 noiembrie 2021, a început seria de workshopuri gratuite dedicate francizaților LaDoiPași care folosesc platforma SmartCash RMS. Cursurile sunt organizate în contextul dezvoltării susținute a rețelei LaDoiPași din ultima perioadă.

Workshopurile au drept scop instruirea noilor francizați din programul Metro care au ales soluții software SmartCash RMS, dezvoltate de Magister.

„Toamna a adus roade bogate pentru rețeaua de retail LaDoiPași: nu mai puțin de 23 de magazine independente s-au alăturat recent programului de franciză Metro. Zece dintre acestea au ales să-și optimizeze managementul afacerii cu ajutorul soluțiilor software SmartCash RMS, iar instalările continuă. Pe o piață cu concurență puternică, francizații LaDoiPași au ales soluțiile premium Magister pentru digitalizare, suportul tehnic online, precum și pentru numărul unic de apel pentru sesizări și asistență, disponibil 7 zile din 7”, conform companiei Magister.

Trei workshopuri

În acest context, dezvoltatorul și furnizorul soluției, compania Magister, a lansat o serie de trei workshopuri special dedicate francizaților LaDoiPași.

La primul workshop, desfășurat online joi, 4 noiembrie, pe platforma SmartCash Community, au participat aproximativ 30 de persoane, printre care reprezentanți Metro România, clienți utilizatori ai soluției SmartCash RMS în magazinele LaDoiPași și back-office, precum și parteneri Magister implicați în procesul de instalare și mentenanță a soluțiilor SmartCash.

Principalele teme de discuție au fost:

 • schimbul de date cu Metro
 • modul de utilizare a interfeței API
 • recapitularea operațiunilor principale derulate prin programul SmartCash Shop și respectiv a celor din SmartCash POS.

Workshopurile sunt interactive, iar fiecare participant are posibilitatea de a comunica atât cu analiștii Magister, cât și cu reprezentanții Metro participanți în cadrul sesiunii. De exemplu, unii retaileri chiar au prezentat spețe din activitatea lor cotidiană în magazin, în ceea ce privește schimbul de date cu centrala Metro și utilizarea interfeței API.

Alte două sesiuni cu durata de câte o oră vor avea loc în zilele de joi, 11 noiembrie, și respectiv 18 noiembrie 2021, începând cu ora 9:00.

Pe 11 noiembrie, participanții vor afla informații despre:

 • rapoarte operaționale esențiale controlului activității din magazine
 • transmiterea datelor colectate în magazine către aplicații de contabilitate
 • rapoarte și analize generate pe baza datelor colectate și utilizarea lor în luarea deciziilor de business.

Fidelizare şi promoţii

Ultima sesiune de workshop, din data de 18 noiembrie, va aborda aspecte referitoare la fidelizare și creare a promoțiilor:

 • implementarea de promoții la nivel de articol
 • promoții de volum și promoții planificate
 • fidelizarea clienților prin programe proprii
 • carduri-cadou
 • soluții de vouchere valorice emise în sistem deschis

„Este o onoare și o bucurie pentru noi să susținem comerțul independent din România – de altfel, misiunea Magister încă de acum aproape 20 de ani, când ne-am început activitatea. Extinderea susținută a rețelei LaDoiPași demonstrează, o dată în plus, potențialul de creștere al comerțului autohton, precum și dorința retailerilor de a se alinia la tendințele prezentului și viitorului prin implementarea unor soluții și echipamente de top, care îi vor ajuta să-și gestioneze afacerile la aceleași standarde de performanță precum ale marilor rețele internaționale pe care le concurează. Pe lângă soluțiile hardware-software recent instalate în magazinele LaDoiPasi, le oferim francizaţilor utilizatori și acest program dedicat de instruire, gratuit, astfel încât personalul să se familiarizeze rapid cu funcționalitățile platformei SmartCash RMS și să o folosească la capacitate maximă”, a declarat Mihaela Petcu, Național Sales Manager.

Citeşte şi Retail modern cu soluții la cheie dezvoltate de o companie românească