Stiri: Companii

Magnetico Craiova 2024.

Magnetico Craiova 2024 are loc pe 23 aprilie. Ce subiecte se vor dezbate?

22.04.2024

Magnetico Craiova 2024. Profesioniștii de HR din Craiova sunt invitați, pe 23 aprilie 2024, la cea de-a doua ediție a conferinței „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”.

18 lideri din domeniu

Evenimentul organizat de BusinessMark va avea loc la Ramada Plaza și va reuni 18 lideri din domeniu, ce vor analiza strategiile prin care companiile pot atrage și păstra talentele de care au tot mai mare nevoie, în acest moment istoric în care 5 generații sunt prezente, concomitent, pe piața muncii, dar care este, totodată, definit de transformare digitală, automatizare și integrarea inteligenței artificiale în procese și activități.

Magnetico Craiova 2024. Temele dezbătute

În tot acest context, cum pot companiile îmbrățișa tehnologia, fără a pierde abordarea centrată pe oameni? Cum pot găsi liderii un echilibru potrivit între automatizare și interacțiunea umană? Cum construim un mediu de lucru pozitiv, prin leadership autentic, conversații sincere și transparență?

În cadrul conferinței, ne uităm și spre principalii factori ce influențează work-wellbeing-ul. De la siguranța psihologică, la relațiile din comunitatea creată la locul de muncă, securitatea financiară sau satisfacția profesională, ce definește în mod semnificativ starea de bine a angajaților?

Cum pornești în mod natural o strategie de Employer Branding? Privind din interior, de la cultură, practici, nivelul de satisfacție al angajaților spre exterior? De ce este periculoasă comunicarea în extern, fără a porni de la o analiză internă realistă?

Acestea sunt câteva dintre întrebările la care invitații la eveniment vor încerca să găsească răspunsurile, pe parcursul celor două sesiuni de prezentări și panelului, ce vor fi moderate de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Spekeri

Au confirmat prezența la cea de-a doua ediție a conferinței „Magnetico” organizată la Craiova:

 Lăcrămioara Dărăban, Head of Human Relations, Continental Sibiu
 Nicu Durău, Director Resurse Umane și Servicii Generale, Grupul Alro
 Giampaolo Verrati, HR Director România, Prysmian
 Daniela Alexandru, Human Resources Manager, Magna Exteriors Craiova
 Mihaela Popovici, Manager PR, Comunicare Internă & CSR, Evryo Power
 Dan Luta, HR Director, Operative România
 Oana Ilie, Director de resurse umane, Tazz
 Vili Virgil Dobrota, HR Manager, Nitela
 Leonard Rizoiu, Fondator & General Manager, leoHR
 Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 Mihai Zânt, Executive Coach, Trainer, Partener Co-fondator, CareerShift.ro și HUMANISTIC
 Robert Schmidt, Sales & Marketing Director, Smartree
 Iuliana Morlova, HR Professional, Career Coach, Psiholog PsyHub Consulting
 Luiza Banyai, Member of Romanian Council Board, Romanian Diversity Charter, People Experience Expert & Companies Transformation Advisor
 Cristian Chirigiu, Manager National Vânzări Divizia Abonamente, Rețeaua de sănătate Regina Maria
 Adrian Dinu, CEO, CREASOFT IT
 Anca Pucă, Sales Manager, UCMS by AROBS
 Georgiana Brudaru, Business Manager Temps&Perm, Gi Group

Evenimentul va avea loc la Ramada Plaza din Craiova, în intervalul 08:30 – 15:15 și vizează: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent Acquisition Managers, Employer Branding Managers, Culture Managers, Talent Acquisition Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders.

Evenimente dedicate profesioniștilor din HR

Pe parcursul acestui an, BusinessMark va organiza evenimente dedicate profesioniștilor de Resurse Umane, în București și în alte 8 orașe din România. Astfel, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” ajunge și la Cluj-Napoca (14 mai), Pitești (23 mai), București (7 iunie), Iași (11 iunie), Brașov (16 octombrie), Oradea (24 octombrie), Timișoara (14 noiembrie), Sibiu (19 noiembrie). În București, în luna septembrie va avea loc și evenimentul HR Uncovered.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului.

Citește și Revolut a lansat, în premieră globală, în România, serviciul de refinanțare pentru credite