Stiri: Stiri

Maguay, premiată Camera de Comerţ şi Industrie

03.12.2013

Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti a premiat compania Maguay pentru performanţe deosebite în afaceri, la categoria Industrie, Fabricarea calculatoarelor şi echipamentelor periferice.

Gala Topului Naţional al Firmelor, ediţia a XX-a, cel mai important eveniment al elitei oamenilor de afaceri din România a avut loc în data de 28 noiembrie 2013, premiul fiind acordat cu ocazia acestui eveniment.

De asemenea, Maguay a obţinut Locul 1 la categoria Întreprinderi mici, domeniul Industrie, grupa de activitate „Fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”. În cadrul aceleia şi festivităţi Maguay a primit Trofeul şi Diploma de excelenţă pentru prezenţa de 5 ani în top pe locul 1 în perioada 2008 – 2012.

„Sunt criterii care au fost testate timp de aproape 20 de ani. Ele de fapt identifică câteva lucruri dintre calităţile management-ului. Două lucruri mi se par importante: modul de utilizare a fondurilor de investiţii şi, foarte important, randamentul forţei de muncă.”, a afirmat pre şedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bucure şti, Dl. Prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu

Corvin Pughin, Director Comercial Maguay, a explicat că firma pe care o reprezintă are o prezenţă constantă pe primul loc în topurile anuale organizate de cele 2 instituţii: Camera de Comerţ şi Industie a României şi Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucure şti.

“În stabilirea clasementelor finale sunt luaţi în calcul o serie de indicatori, precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, etc. Premiile obţinute în acest an demonstrează că Maguay a reuşit să işi păstreze poziţia pe piaţă, în pofida mediului economic potrivnic. Am reu şit să prevedem instalarea crizei economice şi am avut capacitatea de a ne adapta şi de a lua cele mai bune decizii pentru depă şirea acesteia”, a continuat acesta.

Anul trecut, Maguay s-a situat în Top 10 mărci IT comercializate în România, raportând o cifră de afaceri de 14,5 milioane euro.