Maia Morgenstern va participa la The Woman

16.12.2015

Maia Morgenstern va participala cea de-a V-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman. Evenimentul va avea loc în 10 martie 2016, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca, şi va reuni peste 300 de femei din mediul de business românesc. Conferinţa are scopul de a  dezvolta comunitatea de femei de afaceri din ţara noastră, dar și de a oferi cunoștințe legate de management, leadership, CSR sau lifestyle.

Evenimentul The Woman, ce stă sub semnătura agenției de evenimente Libero Events, revine în martie 2016 la Cluj-Napoca cu un număr mai mare de speakeri și noi subiecte de discuție pentru femeile dornice să se dezvolte atât profesional, cât și personal.

Peste 10 de vorbitori vor împărtăși publicului din experiențele profesiei în cadrul prezentărilor, dezbaterilor și workshopurilor incluse în agenda evenimentului.

Alături de Maia Morgenstern, printre persoanele care au confirmat prezența la eveniment se află și Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) și Mihaela Gînju (Partener &Director Executiv Erudio).

,,Am tratat cu respect  fiecare proiect în care am fost invitată să particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o întâlnire, un prilej de a-mi încerca forţele, de a-mi cunoaşte limitele, de a explora în sufletul meu, în experienţa mea, de a căuta printre amintirile mele şi ale celorlalţi ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e până la urmă general uman”, a declarat Maia Morgenstern.

La eveniment va mai participa şi Oana Marinescu, expert în comunicare strategică și public affairs, cunoscută publicului larg prin funcția de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București.

Mihaela Gînju deţine o experienţă de peste 20 de ani în mediul de afaceri, iar de-a lungul activității sale a lucrat în companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.  Din 2006, ea este Partener şi Director Executiv al ERUDIO, o companie al cărei obiect de activitate este crearea şi derularea de programe educaţionale.

Înscrierile pentru  Conferința de Leadership Feminin The Woman au început în 15 decembrie pe site-ul evenimentului thewoman.ro.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri:The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.

 

Citiți și despre: