Mâine are loc conferința „Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)!”

09.06.2014

Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group, în parteneriat cu UniCredit Țiriac Bank și casa de avocatură Vilau & Mitel, organizează mâine, 10 iunie, la București, conferința regională „Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)!”.

”În cadrul reuniunii vom descoperi și aplauda proiectele europene de succes din Regiunile București-Ilfov și Sud-Muntenia – proiecte cu impact real, care schimbă percepția asupra finanțărilor europene și generează reacții în lanț sau, mai bine zis, succes în lanț”, au afirmat organizatorii evenimentul.

Conferința este a patra dintr-o serie de șapte evenimente regionale, organizate în perioada 10 mai – 15 iulie în marile orașe ale țării.

Sub numele ”Repornim împreună motorul dezvoltării regionale prin fonduri structurale”, seria de conferinte este dedicată identificării bunelor practici în accesarea și implementarea fondurilor europene.

Conferinta de mâine va include discuții despre ceea ce s-a întâmplat în perioada 2007-2013, prezentări ale unor proiecte de succes, dezbateri referitoare la prioritățile celor două regiuni, precum și oportunitățile de finanțare existente pentru perioada 2014-2020.

Cele mai frumoase proiecte cu fonduri europene implementate între 2007 și 2013 vor fi premiate la Gala Fondurilor Structurale, eveniment pe care va avea loc pe 9 decembrie.

Citiți și despre: