Stiri: Companii

Mâine începe Expo Drink & Wine, în cadrul Romexpo

01.11.2016

Începând de mâine, 2 noiembrie, și până pe 6 noiembrie, Romexpo va găzdui unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturi alcoolice și non-alcoolice din România, Expo Drink & Wine. Desfășurându-se în Pavilionul Central, evenimentul reunește producători tradiționali de vinuri, băuturi alcoolice – bere, rom, șampanie și nu numai – și băuturi non-alcoolice, de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea  și ceaiuri.

De asemenea, vor fi prezenți și distribuitori din domeniu, producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, precum și specialiști ai companiilor de producție a băuturilor și derivatelor lor din România, Spania, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia, Austria și Germania.

Expo Drink & Wine reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu marile companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Varietatea sortimentelor și gusturilor definește ediția 2016 a Expo Drink & Wine, evenimentul reprezentând o incursiune în lumea rafinată a băuturilor.

În plus, vizitatorii târgului vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări.

Program de vizitare:

2-5 Noiembrie 2016, între orele 10.00-18.00

6 Noiembrie 2016, între orele 10.00-16.00