Mâine, la Romexpo, începe METAL SHOW

31.05.2016

Mâine, la Romexpo, începe METAL SHOW, expoziţia internaţională pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudură şi robotică. Evenimentul se va încheia pe data de 4 iunie, iar participanţii vor prezenta în această perioadă ultimele tehnologii şi tendinţe ale industriei.

Astfel, timp de patru zile, Metal Show se transformă într-o platformă de business unică şi extrem de interactivă dedicată actorilor importanţi din industria de prelucrare a metalelor.

Expoziţia reuneşte, în Pavilionul Central din Romexpo, 97 de companii din România, Bulgaria, Elveţia, Germania, Italia, Luxemburg, Republica Cehă şi Turcia pe o suprafaţă de 6500 metri pătraţi, ce vor prezenta noutăţi, inovaţii şi tehnologii de ultima oră.

În plus, pentru prima dată la un târg din România vor fi prezentate 3 fiber lasere şi alte 50 utilaje în funcţiune pe parcursul a patru zile de târg.

De asemenea, între 1 şi 4 iunie specialiştii vor putea asista la un show de demonstraţii practice susţinute pe echipamente de ultimă generaţie.

În cadrul expoziţiei METAL SHOW 2016, cei prezenţi vor regăsi şi zonele “Show & Live Demonstrations” şi “Work-shop & Training Area”. La parterul şi etajul Pavilionului Central vor fi amplasate maşinile-unelte, echipamentele, sculele prelucrătoare, echipamentele de sudură şi roboţii pentru a lucra “în şpan” şi pentru a prezenţa cât mai multe aplicaţii Live, iar concomitent – în Sala Cupola vor avea loc conferinţe şi workshop-uri pe teme de interes pentru participanţi, precum:

►Industria 4.0-concept şi tendinţe;
► Aplicaţii CAD/CAM;
► Calitate şi productivitate;
► Sisteme integrate de fabricaţie;
► Tehnologii digitale de fabricaţie pe maşini CNC;
► Nouă generaţie de materiale pentru scule aschietoare – Soluţii avansate pentru frezare;
► Soluţii complete de fabricare şi control integrate în sistemul de producţie;
► Soluţii Renishaw pentru controlul proceselor de fabricaţie;
► Prelucrarea cu viteze mari – Soluţii pentru industria auto, industria aeronautică, producţia de stante şi matriţe;
► Proiectarea şi realizarea celulelor de fabricaţie;
► Absorbţia fondurilor europene, soluţie pentru creşterea economică, soluţie pentru creşterea economică.

„METAL SHOW vine în întâmpinarea profesioniştilor prin soluţii complete, atât în ceea ce priveşte componentă tehnică, dar şi prin informaţiile utile diseminate în timpul seminariilor ce vor avea loc pe perioada târgului. În plus, pentru a susţine piaţa muncii din domeniul industriei, la METAL SHOW va fi implementat un “Job Corner” în cadrul căruia angajatorii îşi pot întâlni viitorii colaboratori”, conform organizatorii evenimentului.

 

 

Citiți și despre: