Stiri: Retail

Vulcan Value Centre aniversare - reduceri si oferte

Mâine se deschide parcul comercial Vulcan

03.09.2014

Mâine va avea loc deschiderea oficială a primului value centre din București – Vulcan Value Centre. Centrul își va deschide porțile, pregătindu-le clienților săi numeroase surprize și premii substanțiale acordate în cadrul unei tombole organizate începând de mâine și până pe data de 15 septembrie.

Fiind destinația de shopping perfectă pentru familie, magazinele au pregătit, de asemenea, clienților discount-uri și oferte speciale pentru a marca inaugurarea celui mai nou parc comercial din București.

Conceptul Value Centre este adaptat la trendurile de consum ale românilor și este folosit pentru prima dată în București, fiind implementat 100% doar în cadrul acestui proiect. Un Value Centre se adresează unui public cu venituri medii, satisfăcând nevoile acestuia de a găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinație. Un astfel de parc comercial reunește ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate și de calitate, la prețuri accesibile

În cadrul parcului comercial se vor deschide peste 50 de magazine, dintre care unități mari precum H&M (îmbrăcăminte), C&A (îmbrăcăminte), HERVIS (articole sportive), NORIEL BEBE (articole pentru copii), ANIMAX (magazin de animale), LEM’S (mobilier&decoratiuni), JYSK (home&deco), DOMO (electronice și electrocasnice), TAKKO (îmbrăcăminte), DEICHMANN (încălțăminte) și dm drogherie markt(drogherie).

De asemenea, Carrefour inaugurează hypermarketul din cadrul parcului comercial alături de o galerie comercială care include magazine precum Orange, Germanos, Arsis, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar și Metropolis Casino, restaurantele Mesopotamia si Grillandiaimpreuna cu o gama extrem de variata de servicii precum curățătorie ecologică, copiere profesională chei,service GSM și coafor.