Stiri: Constructii

Fonduri nerambursabile pentru femei

One United Properties îşi majorează capitalul social

03.11.2020

Majorare capital One United Properties. Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunţat o creştere a capitalului social de până la 70 de milioane de euro. În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor, a fost aprobată această creştere de capital, la o evaluare de 380 de milioane de euro înainte de majorare şi de până la 450 de milioane euro după majorare.

Majorare capital One United Properties. Doi noi administratori

Compania One United Properties are şi doi administratori noi în Consiliul de administraţie. Marius Diaconu este fondator şi CEO al companiei Altius, jucător în domeniul medicinei veterinare, şi investitor activ cu o experienţă de peste 20 de ani în domenii precum piaţa imobiliară, IT, agricultură, entertainment, atât în Europa, cât şi în Asia şi Statele Unite. Claudio Cisullo este antreprenor în serie şi investitor, fondator şi preşedinte al CC TrustGroup AG, business de familie din Elveţia, implicat în investiţii, creştere şi administrare de companii încă din 1997, cu un portofoliu actual de 14 companii şi participaţii în capitaluri proprii în domenii precum biotehnologie, mărfuri, timp liber, produse farmaceutice, sectoare de servicii profesionale, proprietate şi tehnologie.

Majorare capital One United Properties. Ce spune fondatorul companiei?

“Noua structură de capital a companiei ne permite consolidarea proiectelor de dezvoltare imobiliară şi accelerarea creşterii. Pe baza sa, vom putea ajunge cu capitalul social până la 100 de milioane de euro şi la capitaluri proprii de peste 200 de milioane de euro. Ceea ce asigură continuitate în implementarea viziunii companiei de a livra proiecte sustenabile de referinţă, dar ne permite şi să ne transformăm din dezvoltator în investitor şi dezvoltator”, a afirmat Victor Căpitanu, co-fondator One United Properties.

One United Properties este un dezvoltator imobiliar de proiecte rezidenţiale, de birouri şi mixte. Compania deține o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde euro. Portofoliul One United Properties cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A+.

Citeşte şi Rata şomajului, în scădere. Câţi români nu aveau un loc de muncă în septembrie 2020?