Management PayU

Schimbări în conducerea companiei PayU

30.07.2020

Management PayU. Schimbări în conducerea companiei PayU. Marius Costin este noul responsabil de gestionarea celor mai mari comercianți ai companiei, iar Elena Gheorghe va conduce PayU România, din poziția de Country Manager.

Management PayU. Cine este Marius Costin?

Marius Costin, Country Manager PayU România din anul 2015, preia funcția de Head of EMEA High Velocity and US Global Account Team în cadrul PayU și va fi responsabil de gestionarea celor mai mari comercianți ai companiei, precum și de dezvoltarea de noi parteneriate cu clienți de același calibru.

El va avea în subordine echipele din EMEA și US de Sales, Sales Engeneering și Lead Generation. Prin această schimbare, managerul român, cu peste 17 ani de experiență în 4 industrii diferite, devine unul dintre cei mai importanți executivi ai PayU, unul dintre cei mai importanți jucători globali în domeniul fintech.

Management PayU. Cine este Elena Gheorghe?

Conducerea PayU România va fi preluată de Elena Gheorghe, fostul Business Development Manager al companiei. Principalele responsabilități pe termen scurt și mediu vor fi:

  • dezvoltarea portofoliului de soluții de plată
  • dezvoltarea parteneriatelor cu platformele de e-commerce
  • susținerea comercianților locali prin extinderea transfrontalieră
  • facilitarea intrării de noi branduri internaționale pe piața locală

Responsabilitate în business

„Cred că responsabilitatea este una dintre cele mai importante calități în business. Iar noua poziție nu este doar o mare oportunitate, cât și un alt nivel de responsabilitate pe care mi-l asum cu entuziasm. Sunt onorat să contribui la dezvoltarea la nivel global a business-ului PayU prin gestionarea celor mai importanți clienți din EMEA și US și prin atragerea de noi comercianți de același calibru. Prezența noastră globală și expertiza locală sprijină creșterea accelerată a comercianților. Cu o singură integrare, aceștia vor putea accesa peste 50 de piețe cu o creștere accelerată și 2,3 miliarde de potențiali clienți noi”, declară Marius Costin, Head of EMEA High Velocity and US Global Account Team PayU.

Management PayU. Creșterile de la an la an

Sub conducerea lui Marius Costin, PayU România a devenit profitabilă chiar din primul an de mandat. Prin eficientizarea operațiunilor locale, prioritizarea segmentelor unde compania are competențe și adoptarea unei noi strategii, compania a intrat rapid în topul țărilor PayU ce au reprezentat adevărate motoare de creștere pentru companie.

„Încă din primii ani de la preluarea conducerii, PayU România a înregistrat cea mai agresivă creștere procentuală din rândul țărilor PayU EMEA. Având în spate o echipă de care sunt foarte mândru, fără de care nu am fi ajuns aici, dar și o colegă, în persoana Elenei, căreia sunt mândru să îi predau ștafeta, am reușit să ducem PayU România în topul celor mai profitabile țări PayU”, a adăugat Marius Costin.

În ultimii cinci ani, PayU România a înregistrat creșteri constante de la an la an. În prezent, compania procesează anual peste 28 de milioane de tranzacții. Tot în această perioadă, numărul tranzacțiilor de Black Friday au crescut cu 790%, iar volumele procesate cu 544%.

Citeşte şi Vânzările Ariston Thermo 2019. Anunţul făcut de companie

 

 

Citiți și despre: