Stiri: Sanatate

Managementul Terapia.

Schimbări în managementul celui mai mare producător de medicamente din România

02.11.2020

Managementul Terapia. Cel mai mare producător de medicamente din România anunţă o nouă structură corporativă, începând cu 1 noiembrie 2020. Dragoş Damian a fost promovat Director Regional pentru Europa de Est şi Rusia, iar Bogdan Ungureanu a fost numit noul Country Manager.

Managementul Terapia. Dragoş Damian

Dragoş Damian îşi va valorifica experienţa de afaceri în pieţe emergente, obţinută din rolul său actual din organizație în regiunea Europei de Est, preluând operaţiunile din Rusia. Astfel, din poziţia de Director Regional pentru Europa de Est şi Rusia, Dragoş Damian va coordona:

  • strategia de business regională
  • dezvoltarea operaţiunilor grupului în Rusia
  • activitatea site-ului de producție al subsidiarei Biosintez din regiune

Managementul Terapia. Strategii de dezvoltare

„Sunt încântat să pot implementa strategii de dezvoltare în regiuni cu un potenţial atât de mare. Grupul SUN PHARMA, din care face parte compania Terapia, are la dispoziţie numeroase oportunităţi de creştere în aceste regiuni, inclusiv prin medicamentele fabricate în România. Numirea vine într-un context în care prioritatatile organizaţiei din ultimele luni la nivel global au fost și vor rămâne asigurarea sănătății angajaților, menţinerea continuității producţiei de medicamente pentru pacienții cronici și aducerea în România de medicamente împotriva COVID-19”, a declarat Dr. Dragoş Damian.

De asemenea, Dragoș Damian va conduce în continuare, în calitate de CEO, strategia și operațiunile locale pentru Terapia, inclusiv unitatea de producţie de la Cluj.

Managementul Terapia. Cine este noul Country Manager pentru România?

Terapia – o companie SUN PHARMA anunţă şi numirea lui Bogdan Ungureanu în funcţia de Country Manager. Anterior acestei numiri, Bogdan Ungureanu deținea poziția de Director Comercial, funcție pe care o va exercita în continuare.

“Realizările companiei noastre de până acum au fost remarcabile şi ne propunem să continuăm să impactăm pozitiv vieţile pacienţilor români prin facilitarea accesului la noile medicamente din portofoliul Terapia”, a menţionat Dr. Bogdan Ungureanu, noul Country Manager Terapia.

Citeşte şi Rata şomajului, în scădere. Câţi români nu aveau un loc de muncă în septembrie 2020?