Stiri: Companii

Mandachi Hotel & Spa

Mandachi Hotel & Spa lansează două concepte inovatoare de cameră

22.11.2021

Mandachi Hotel & Spa se reinventează, în plină pandemie, și pune la dispoziția turiștilor două concepte inovatoare de cameră: camera cu jacuzzi și saună proprii și „Camera visurilor”.  Astfel, hotelul a implementat recent un concept unic în România – „Dream Room”. Această „cameră a visurilor” este amplasată pe acoperiș, oferă o priveliște panoramică asupra orașului și este dotată cu un telescop de ultimă generație, potrivit pentru a admira stelele. „Dream Room” înseamnă, de fapt, două camere, aceasta fiind oferită la pachet cu o altă cameră în hotel, lăsând clienților posibilitatea să aleagă în care dintre cele două își vor petrece timpul.

Jacuzzi şi saună

În timpul pandemiei, Mandachi Hotel & Spa a venit cu un alt concept inovator și a pus la dispoziție clienților două camere inedite, fiecare având jacuzzi și saună proprii. Din vara anului 2020 până în prezent, gradul de ocupare pentru aceste două camere a fost de 90%.

În cadrul hotelului funcționează restaurantul à la carte Don Stefano, unde, în fiecare zi de vineri, este organizat „Fryday Chef”, un concept Bucovina’s Gourmet, în care chef Zamfira Mihai realizează două preparate de top în premieră, special pentru a fi degustate.

Mandachi Hotel & Spa. Idei inovatoare

„Provocarea actuală este să le oferim clienților noștri aceleași experiențe ca până acum, respectând, în același timp, măsurile de protecție împotriva COVID. Este o perioadă în care ne adaptăm contextului și noilor măsuri. Pe lângă asta, ne reinventăm constant și venim cu idei inovatoare, care să îi surprindă pe clienții noștri. Un concept unic în România este <<Camera visurilor>>, un loc în care clienții noștri pot admira orașul sau cerul înstelat. Cu ajutorul telescopului din cameră, ei se pot apropia și mai mult de stele”, a declarat Ștefan Mandachi, proprietar Mandachi Hotel & Spa.

80 de camere

Hotelul omului de afaceri este compus din 80 de camere cu diferite capacități și facilități. Arhitectura hotelului și a camerelor are influențe moderniste și un design elegant. Mandachi Hotel & Spa este dotat și cu:

  • o sală de fitness, care este echipată complet pentru a răspunde nevoilor oaspeților
  • o baie turcească – Turkish Bath
  • un hammam meditativ
  • Bum Bum Box – concept ce îmbină elemente de fitness cu cele din box – este disponibil în sala de sport a hotelului

Mandachi Hotel & Spa are recenzii excelente:

  • nota 9,5 din 10 pe platforma de rezervări Booking
  • nota 9,6 din 10 pe Travelminit
  • nota 4,5 pe platforma TripAdvisor

Citeşte şi S-a deschis Mandachi Hotel&Spa! Investiția: 7 milioane de euro