Stiri: Companii

ManpowerGroup, desemnată Cea Mai Etică Companie din lume

21.03.2014

ManpowerGroup a fost desemnată Cea Mai Etică Companie din lume în 2014, titlu care se acordă anual de către Institutul Etisphere, un centru independent de cercetare și diseminare a bunelor practici de guvernanță și etică corporativă.

Această titulatură este acordată organizațiilor care ridică constant nivelul standardelor interne de practică etică și demonstrează un rol de lider în promovarea comportamentelor etice și corecte în afaceri, ManpowerGroup fiind singura companie din domeniul său de activitate care primește distincția internațională pentru al patrulea an consecutiv.

„Angajații ManpowerGroup se mândresc cu faptul că succesul nostru în afaceri se datorează felului în care conectăm oameni diferiți, din toate păturile și grupurile sociale, la o muncă și un trai sustenabil. Ei știu că orice rezultat depinde de felul în care alții se raportează la compania noastră în activitatea de zi cu zi și-și asumă responsabilitatea de a se comporta mereu corect și etic, adică într-un mod care să reflecte constant valorile noastre” a declarat Jeffrey A. Joerres, președinte și CEO al ManpowerGroup.

Timothy Erblich CEO-ul Institutului Etisphere spune că toate companiile care fac parte din comunitatea celor mai etice companii din lume cred că atât clienții și investitorii, cât și angajații și autoritățile prețuiesc încrederea, iar etica și buna guvernanță corporativă sunt cheia dobândirii acestei încrederi.

Acesta a mai afirmat că ManpowerGroup se alătură unei comunități restrânse dedicate creșterii performanței printr-un comportament model în afaceri.