Stiri: Retail

Maratonul Caloriilor Arse are loc pe 4 – 5 iunie, la Mall Promenada

16.02.2016

Prima ediţie a Maratonului Caloriilor Arse va avea loc în perioada 4-5 iunie, la Mall Promenada, în Capitală, cu doar un weekend înaintea debutului Campionatului European de Fotbal. Astfel, în cele două zile, pe terasa centrului comercial se vor perinda 3.000 de participanţi în singurul maraton de aerobic.

În plus, concurenţii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1.000.000 de calorii arse în doar 24 de ore.

„De ce la Promenada? – Pentru că este cel mai dinamic centru comercial, aflat la îndemâna pasionaţilor de un stil sănătos de viaţă şi sport, fiind uşor de ajuns cu orice mijloc de transport din orice parte a oraşului. În plus, terasa ce beneficiază de o arhitectură impresionantă va îmbina în mod ideal timpul petrecut outdoor cu cele 24 de ore ale Maratonului Caloriilor Arse”, au spus organizatorii evenimentului.

Maratonul Caloriilor Arse este un unic în ţara noastră, fiind singurul eveniment sportiv cu o durata de 24 de ore – la finalul căruia vor fi însumate caloriile arse ale tuturor participanţilor.

Per total, Maratonul Caloriilor Arse va reuni 3.000 de participanţi, peste 100 de instructor sportivi, 50 de discipline şi multă distracţie. În cadrul evenimentului sunt create cinci zone de antrenament, unde participanţii pot veni oricând pe parcursul celor 24 de ore ale evenimentului:

Pe site-urile maratonulcaloriilorarse.ro şi promenada.ro, cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare despre zonele de antrenament şi trainerii deja confirmaţi.

Înscrierile au început deja, iar cei care completează formularul până la data de 15 martie, beneficiază de o taxa de înscriere de 60 lei, urmând că această să crească până la 90 lei (pentru perioada 16 martie – 1 mai 2016) şi până la 120 lei (pentru perioada 2 mai – 15 mai 2016).