Stiri: Sanatate

Maratonul Caloriilor Arse începe de 4 iunie

17.05.2016

În perioada 4 – 5 iunie, în Bucureşti, are loc prima ediţie a evenimentului Maratonul Caloriilor Arse. Astfel, pe terasa Mall Promenadă, timp de 24 de ore fără pauză, se vor perinda sute de participanţi în cadrul singurului maraton de aerobic.

Concurenţii vor lua parte la cele mai intense clase cu scopul de a stabili un record de 1 milion de calorii arse în decursul a 24 de ore. Pe lângă acest record, pe parcursul celor 24 de ore vor mai fi doborâte încă alte patru recorduri în premieră naţională: record la tractiuni la bară, record la tractiuni la bară cu greutate adăugată, record la săritură în lungime de pe loc

“Asociaţia Cartea Recordurilor va organiza Ziua Recordurilor în cadrul evenimentului Maratonul Caloriilor Arse între orele 19 şi 21. Se va încerca depăşirea recordului de 28 tractiuni la bară, record detinutde Sorin Toma, stabilirea recordului la săritură în lungime de pe loc şi stabilirea recordului de o tracţiune la bară cu cea mai mare greutate adăugată”, a spus Cristian Dulgheru, Preşedintele Asociaţiei Cartea Recordurilor România.

Pe site-urile maratonulcaloriilorarse.ro şi promenada.ro cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare despre zonele de antrenament şi trainerii deja confirmaţi.