Maratonul inovației, informației și tehnologiei la București

03.09.2015

Târgul Print & Sign se va desfășura în intervalul 8 – 11 septembrie la București în cadrul Pavilionului Central Romexpo. Evenimentul reunește expozanți care vor aduce în fața publicului echipamente, tehnologii și produse conexe axate pe informație și inovație.

Print & Sign este cel mai spectaculos evenimente tehnologic din industria tiparului la nivelul Europei Centrale și de Est. În total evenimentul va reuni 150 de expozanți și cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente, produse sau servicii destinate industriei de tipar. Brandurile care vor fi prezente la Romexpo între 8 și 11 septembrie sunt: MIMAKI, HP, Canon, Rolland DG, EPSON, Xerox, Mutoh, Monti Antonio, Durst, Ricoh, KAYM, Orafol, Efi, Brother, Colop, Trodat, MGI, ESCO, Sun Chemical, Fotoba, HecoPack, Lamibind, Renz, Multigraf, Duplo, Perspex.

De asemenea, în cadrul târgului Print & Sign se va desfășura și Gifts Show, un spațiu destinat celor interesați cu adevărat de echipamentele prezente la eveniment. În cadrul Gifts Show se poate lua contact direct cu tendințele, moda și produsele adaptate trend-ului actual mondial în domeniu.

O suprafață de 2500 de metri pătrați va fi ocupată de peste 50 de companii din România, Egipt, Grecia, Turcia, Slovacia și Bulgaria  și își vor prezenta noutățile sau soluțiile dintr-un domeniu marcat puternic de tehnologizare, eficiență și competitivitate acerbă.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc și sesiuni informative despre tehnologiile prezentate. Diverși speakeri din străinătate și nu numai vor lua cuvântul pentru a vorbi despre schimbarea constantă prin care trece domeniul printing-ului.

Totodată, vizitatorii târgului Print & Sign pot lua parte la demonstrații live însoțite de informații în amănunt despre cum funcționează echipamentele expuse publicului.

Târgul Print & Sign se deschide pe 8 septembrie de la ora 10.00 și se încheie pe 11 septembrie la orele 16.00.