Stiri: Logistica

Mărcile de anvelope de camion Goodyear Dunlop, premiate la Gala Premiilor VRÖ

13.02.2015

Membrii Asociației Specialiștilor în Anvelope din Austria (VRÖ) au votat mărcile Dunlop, Goodyear și Fulda pe locurile întâi, doi și trei la categoria anvelope de camion, la Gala Premiilor VRÖ. Astfel, produsele Goodyear Dunlop au ocupat întregul podium de la această secțiune. Premiile VRÖ au fost decernate producătorului de anvelope și pentru sprijinul efectiv oferit dealerilor în ultimii doi ani de zile. Președintele VRÖ, James Tennant, a înmânat premiile companiei Goodyear Dunlop cu ocazia ‘Zilei Anvelopei’ VRÖ, organizată în cadrul expoziției AutoZum din Salzburg, la sfârșitul lunii ianuarie a.c.

„Suntem încântați să primim această triplă distincție din partea breslei specialiștilor în anvelope din Austria. Faptul că Goodyear a ajuns de asemenea numărul 1 la categoria anvelope de camion și la ediția din 2013 a Premiilor VRÖ, arată satisfacția pe termen lung a partenerilor noștri. Acesta este un succes ce ține de buna colaborare a tuturor echipelor de pe segmentul anvelopelor de camion care ne-au susținut constant în demersurile noastre”, spus Helmut Perner, Director de Vânzări Anvelope de Camion la Goodyear Dunlop Tires Austria GmbH.  

Premiile VRÖ acordate industriei de anvelope sunt decernate o dată la doi ani în baza unor chestionare completate de distribuitorii de anvelope, membrii ai asociației. Printre criteriile de evaluare se numără calitatea produselor, viteza de livrare, expertiza agentului de vânzări, politicile de preț și disponibilitatea tuturor dimensiunilor de anvelope. Marca Goodyear a câștigat anterior locul întâi la categoria anvelope de camion, premiul fiind înmânat la Gala Premiilor VRÖ din 2013.