Stiri: Sanatate

Aquila preia Parmafood Group

Marcos Provit preia Polisano Pharma

08.11.2022

Marcos Provit preia Polisano Pharma. Consiliul Concurenţei a anunțat că a autorizat tranzacţia prin care Marcos Provit S.A. preia compania Polisano Pharma S.R.L.

Marcos Provit S.A. este parte a grupului Evofarm

Marcos Provit S.A., parte a grupului Evofarm, este prezentă pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în magazine specializate, cât şi pe piața comerțului cu ridicata.

Activitatea Polisano Pharma

Polisano Pharma S.R.L. desfăşoară, în principal, activităţi în domeniul comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice în magazine specializate şi deţine 12 unități farmaceutice în județul Sibiu.

Marcos Provit preia Polisano Pharma. Anunțul Consiliului Concurenței

Autoritatea de concurenţă a evaluat această operaţiune din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, și a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul Consiliului Concurenţei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Citește și The Sherwin-Williams Company vrea să preia Industria Chimica Adriatica. Anunțul făcut de Consiliul Concurenței