Stiri: Companii

Marfin Bank a semnat un parteneriat de imagine cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea

23.04.2014

Marfin Bank România a anunțat semnarea unui parteneriat de imagine cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, pentru perioada 2014-2015. Aceasta a început să joace tenis la vârsta de patru ani și a reușit să devină una dintre cele mai cunoscute sportive ale României.

”Ne-am dorit să avem alături de noi o persoană care să aibă aceleași valori și principii cu Marfin Bank, iar Sorana este alegerea perfectă. Prin dedicare, determinare și pasiune, ea a reușit să facă performanță într-un domeniu foarte competitiv, oferind astfel motive de bucurie și mândrie tuturor românilor. Rezultatele din ultimele zile, din cadrul competiției Fed Cup, reconfirmă faptul că Sorana este o tânără speranță a tenisului românesc, iar noi suntem extrem de fericiți să o avem alături”, a declarat Doros Ktorides, CEO Marfin Bank România.

În 2006 a intrat în circuitul feminin profesionist și este, în prezent, numărul 27 WTA. Ea deține în palmares un titlu WTA, obținut în anul 2008 la Taşkent şi două finale, în 2013 la Toronto şi în 2007 la Budapesta.

La dublu, românca a câştigat patru trofee, în 2011 la Dallas, în 2010 la Estoril, în 2008 la Fès şi tot în 2008, la Luxembourg, și a fost de patru ori finalistă.

În cadrul ediției din acest an a Competiției Fed Cup, desfășurată în perioada 19-20 aprilie, Sorana a câștigat două meciuri, împotriva jucătoarelor din Serbia, Bojana Jovanovski și Ana Ivanovic, asigurând astfel calificarea României în Grupa Mondială II Fed Cup.

”Am fost încântată că Marfin Bank România mi-a făcut această propunere și am luat hotărârea de a da curs invitației lor. Sper ca, în urma acestui parteneriat, să dezvoltăm împreună cât mai multe proiecte frumoase” – a afirmat jucătoarea Sorana Cârstea.