Marks & Spencer anunţă reduceri în România

16.02.2018

Retailerul Marks & Spencer anunță o scădere a prețurilor cu până la 15% în magazinele din ţara noastră la colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele de lenjerie intimă. Campania „Prețuri noi pentru tine” a început ieri, iar clienții români vor putea achiziționa aceleași produse de calitate, la prețuri mai mici, din toate magazinele Marks & Spencer din România.

De exemplu, la colecția pentru femei prețul unui pulover va porni de la 85 lei, pentru rochiile din bumbac și jeansi de la 99 lei, tricouri casual de la 39 lei, sutiene de la 45 lei, iar în colecția pentru bărbați preturile pentru cămăși Oxford încep de la 99 lei și pentru costume bărbătești de la 449 lei.

„Începând cu acest sezon am scăzut prețurile la produsele de îmbrăcăminte Marks & Spencer pentru a deveni mai competitivi pentru clienții din România. Prin introducerea noilor prețuri, clienții noștri vor avea acces la o gamă variată de produse care se remarcă prin calitatea pe care deja o cunosc, acum la prețuri mai accesibile, adaptate pieței locale”, a spus Evie Filissiadi, General Manager Marks & Spencer Romania.

Marks & Spencer este prezent pe piața locală din 2000, iar începând cu luna septembrie 2017 funcționează în sistem de franciză prin Voici La Mode Group care a preluat 3 magazine Marks & Spencer

 

 

 

Citiți și despre: