Stiri: Constructii

Marmura Residence preturi apartamente

Marmura Residence, un nou proiect imobiliar în București. Cât costă un apartament?

22.11.2018

Marmura Residence prețuri apartamente. Prime Kapital lansează cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în țara noastră. Este vorba de Marmura Residence, ansamblu ce oferă apartamente de calitate în zona Bucureștii Noi din Capitală.

Marmura Residence prețuri apartamente. Cinci blocuri

Marmura Residence este compus din cinci clădiri. Acestea vor găzdui în total 458 de apartamente, proiectate și construite la cele mai înalte standarde, grupate în patru categorii: studio-uri duble, două, trei și patru camere.

Proiectul este situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului. Ansamblul asigură un acces facil spre centrul orașului și spre zona de birouri din nordul capitalei.

Marmura Residence este situată pe un teren de 1,5 hectare și include 5.700 m.p. spații verzi, 1.700 m.p. zona de retail și servicii și 1.000 de m.p. ce vor fi destinați spațiilor de coworking.

Marmura Residence prețuri apartamente. Costuri accesibile

Proiectul imobiliar este ideal pentru cei care caută un apartament modern, bine construit, dar în același timp la un preț accesibil.

Construcția Marmura Residence va începe în primăvara anului 2019. Primele unități vor fi predate în anul 2020.

Marmura Residence prețuri apartamente. Spații verzi

În plus, proiectul este dezvoltat în jurul conceptului de comunitate și dispune de spații și terase verzi generoase, pază în sistem 24/7 și zone cu acces restricționat al mașinilor pentru a garanta siguranța locatarilor într-un spațiu urban, atent proiectat. Proiectul va pune la dispoziția viitorilor proprietari zone comerciale ce vor asigura servicii adaptate nevoilor de zi cu zi.

Prețurile apartamentelor vor porni de la 58.000 de euro. Locuințele vor putea fi cumpărate și prin intermediul soluției FlexAssist, disponibilă în oferta Prime Kapital.

Marmura Residence prețuri apartamente. Ce spune dezvoltatorul proiectului?

„Zona Bucureștii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructură solidă, la a cărei dezvoltare au contribuit proiectele rezidențiale si de birouri apărute în ultimii ani. Marmura Residence răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari: divertisment, spații comerciale, spații de coworking, terase și zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă, atât datorită locuințelor de calitate, cât și spațiilor comunitare care vor putea găzdui întâlniri, evenimente și expoziții. Avem convingerea că Marmura Residence va atrage un mix foarte variat de locuitori cu stiluri de viață unice”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Citește și Leroy Merlin lansează colecția de Crăciun 2018