Stiri: Companii

MassMutual Romania

MassMutual deschide două birouri în România

14.01.2021

MassMutual România. Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual), a anunțat deschiderea a două Centre Globale de Servicii în România. Acestea sunt situate în Orhideea Towers în București și în Record Park în Cluj-Napoca. Cele două birouri sunt poziționate în zone menite să atragă profesioniști din industria IT&C, suplimentând eforturile de recrutare în domeniul tehnologiei, din Statele Unite.

MassMutual România. Asigurări de viaţă

MassMutual a fost fondată în anul 1851. Compania are următorul scop: să ajute oamenii să își asigure viitorul și să îi protejeze pe cei dragi. Pentru aproape 170 de ani, societatea mutuală de asigurări de viață a acționat în favoarea membrilor săi și a deținătorilor de polițe, oferind clienților o gamă largă de produse și servicii financiare. În 2020 MassMutual s-a clasat pe locul 89 în topul FORTUNE 500.

Evoluția digitală a MassMutual este deja în curs de desfășurare, concentrându-se pe satisfacerea nevoilor clienților. România a fost destinația aleasă pentru deschiderea acestor centre în urma unei analize de piață care a indicat un nivel solid al forței de muncă, alături de poziționarea ca hub de tehnologie în continuă ascensiune.

“Deschiderea a două centre de servicii globale în România ne va ajuta să rămânem în vârful avansului tehnologic având în vedere nivelul avansat de expertiză al profesioniștilor IT&C din România” a afirmat Michael Makar, Head of MassMutual România. “Așteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipele locale din București și Cluj, pentru a ajuta MassMutual să iși mențină poziția de lider inovator al industriei. Cu expertiza care susține poziția noastră de lider tehnologic din Statele Unite, sperăm să devenim unul dintre cei mai doriți angajatori din România, contribuind în același timp la creșterea economiei regionale.

MassMutual România. Angajări

MassMutual România recrutează pentru 250 de roluri interne, în principal în următoarele arii:

  • software development
  • data science și engineering
  • DevOps, SecurityOps
  • cloud engineering

Cele două birouri din România sunt operate de către MassMutual. Recrutarea va completa echipa în continuă creștere existentă în Statele Unite.

“Suntem nerăbdători să îi primim pe viitorii noștri colegi la MassMutual România”, a spus Arthur Riel, Head of Core Technology la MassMutual. “Suntem încrezători în calitatea talentului de aici – o forță de muncă matură și cu o puternică înțelegere a tehnologiei și a afacerilor va ajuta MassMutual să își atingă obiectivele de inovație.”

Citeşte şi Cele mai mari salarii din România pe domenii