Stiri: Finante

MasterCard a lansat o campanie de informare privind plăţile cu cardul în străinătate

08.07.2014

MasterCard desfășoară, pe durata acestei veri, o campanie de informare care îi vizează pe românii care călătoresc în străinătate. Pornind de la ideea că folosirea unui card MasterCard scutește efortul și timpul pierdute în operațiunea de schimb valutar, protejează banii de evenimente neplăcute și ajută la sporirea confortului în vacanță, compania încurajează posesorii de carduri să plătească electronic în afara granițelor țării.

“Știm cu toții că vacanța de vară vine greu și trece rapid, așa că încercăm să ne bucurăm de fiecare moment și să ne ferim de orice incident care ar putea să ne strice buna-dispoziție” a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard.

Conceptul campaniei a pornit de la câteva temeri simple, care sunt înlăturate complet prin utilizarea cardului: “câți bani să schimb, ca să fie destui, dar nu prea mulți, încât să nu rămân cu monedă locală la sfârșit”, “unde să țin banii ca să îi am mereu în siguranță” și “cum țin evidența tuturor cheltuielilor”.

„Cardul este un instrument inteligent, care te ferește de multe momente neplăcute și cu ajutorul căruia, la sfârșitul vacanței, ai și evidența tuturor cheltuielilor făcute. În plus, cardul MasterCard este acceptat în peste 34 de milioane de locații din toată lumea, deci te poți baza pe el, orice destinație ai alege”, a mai spus Georgia Baltag.

Orice tip de card MasterCard, fie că este emis în lei sau în altă monedă, poate fi utilizat la plata în străinătate, în peste 34 de milioane de locații din toată lumea.