Stiri: Stiri

MasterCard deschide un Business Lounge pe aeroportul Otopeni

20.12.2013

MasterCard a deschis un Business Lounge pe Aeroportul București Otopeni Henri Coandă, oferind acces gratuit posesorilor de carduri MasterCard® Premium – Platinum, World™, World Elite și Corporate.

Având o suprafață de peste 350 metri pătrați, MasterCard Business Lounge poate găzdui până la 80 de călători, punând la dispoziția acestora gustări, cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice.

“Mă bucur să particip la deschiderea acestui lounge în București, ca parte a proiectului regional pe care l-am coordonat în ultimele luni. Sunt sigură că acesta va fi un popas plăcut pentru toți posesorii de carduri MasterCard Premium care călătoresc în străinătate și un beneficiu adițional pe care îl vor aprecia din plin.”, a declarat Denisa Mateescu, Vice President Market Development MasterCard Europe.

Compania a deschis alte asemenea saloane în Praga, Budapesta și Kiev, iar deschiderea MasterCard Lounge pe aeroportul din București face parte dintr-un program regional care urmărește să creeze posesorilor de carduri MasterCard Premium o experiență de călătorie deosebită
.

.

Cosmin Vladimirescu, General Manager România și Moldova în cadrul MasterCard a afirmat că posesorii de carduri premium MasterCard se pot bucura o experiență exclusivistă pe aeroportul București Henri Coanda

„Una dintre ambițiile Companiei Naționale Aeroporturi București este aceea de a se ralia la aeroporturile internaționale de elită, oferind pasagerilor, prin serviciile sale, definiția superlativului”, a declarat Liviu Radu, director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucureşti.