Mastercard și eMAG au lansat o campanie promoţională

04.10.2016

Mastercard și eMAG au lansat o nouă campanie promoțională, „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte”,dedicată încurajării plăților electronice la nivelul consumatorilor români. În cadrul campaniei, cele două companii răsplătesc cu un Card Cadou în valoare de 25 lei toți consumatorii ce utilizează un card Mastercard sau Maestro pentru prima oară, în acest an, pe platforma emag.ro, m.emag.ro sau în aplicația eMAG, indiferent de valoarea produsului cumpărat.

„Ne bucurăm să anunțăm o nouă fază a parteneriatului nostru cu eMAG, ce continuă strategia noastră de a dezvolta și promova plățile online. Atât noi, cât și eMAG, apreciem potențialul fantastic al comerțului electronic local, și în această toamnă, ne propunem să încurajăm plățile electronice încă o dată, oferind o experiență cât mai bună de shopping online celor care aleg să plătească deștept – simplu și comod, doar cu cardul. Credem că Mastercard se află în poziția ideală pentru a inova experiența la plată a consumatorilor, în continuarea organică a experienței la utilizare – indiferent de canalul utilizat și vom continua să punem la dispoziție cele mai atractive soluții de plată electronică” a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, România, Mastercard.

Campania se desfășoară în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2016 și se adresează tuturor consumatorilor care utilizează pentru prima dată în acest an un card Mastercard sau Maestro, pentru achiziția oricărui produs vândut de eMAG, răsplătindu-i cu un Card Cadou, nominal, în valoare de 25 lei, ce poate fi utilizat până la data de 31 decembrie 2016.

„Pentru clienții noștri cumpărăturile online sunt un stil de viață: au la dispoziție orice produs își doresc și beneficiază de servicii de înaltă calitate, care îi ajută să economisească timp, pe care îl pot petrece cu familia. Campania dezvoltată în parteneriat cu Mastercard vine în continuarea eforturilor noastre de a le oferi cumpărătorilor cea mai bună experiență de shopping și încurajează plata cu cardul. Ne dorim ca tot mai mulți clienți să încerce beneficiile cumpărăturilor online” a declarat Mircea Balica, Platform Manager eMAG România.

Totodată, consumatorii care folosesc aplicația eMAG și un card Mastercard sau Maestro pot selecta opțiunea Plata cu 1 click la checkout, beneficiind astfel de o soluție de plată simplificată și securizată.

 

 

Citiți și despre: