Stiri: Economie

Mastercard Tiny Home își continuă traseul festivalier la Summer Well

10.08.2018

Summer Well este mai mult decât un festival de muzică: este o mini vacanță. Eveniment ajuns la a 8-a ediție, Summer Well va avea loc anul acesta în perioada 10-12 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. La debutul colaborării cu Summer Well, Mastercard reinventează conceptul de festival sub umbrela The Priceless side of music și transformă pasiunea pentru muzică a doi participanți într-o experiență de neuitat, oferindu-le cea mai cool cazare chiar în inima festivalului, în Mastercard Tiny Home.

„Anul acesta a fost unul prolific pentru Mastercard, în termeni de evenimente, iar parteneriatul cu Summer Well este încă un pas important pentru a fi alături de iubitorii muzicii și a trăi, împreună cu ei, emoția zilelor de festival. Fiind primul an de colaborare, ne-am gândit să venim cu o idee inedită. Astfel, doi participanți aleși în urma concursului organizat pe pagina oficială de Facebook Mastercard se vor bucura de cele mai exclusiviste beneficii în Mastercard Tiny Home – o casă complet mobilată și utilată – chiar lângă scenele unde cântă artiștii lor preferați. Mastercard Tiny Home este un spațiu plin de surprize, în care pot avea acces simplu și rapid utilizând tehnologia NFC, dar care, mai ales, dispune de toate facilitățile la care poate visa orice festivalier”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard.

Summer Well și Mastercard le oferă fanilor modalități de plată simple şi eficiente, atât pentru achiziționarea biletelor, cât și în cadrul evenimentului. În plus față de casele top-up, posesorii de carduri Mastercard sau Maestro vor avea la dispoziție două case Mastercard Fast Lane, unde își pot încărca brățările mai rapid. Totodată, participanții au alternativa de a plăti direct cu cardul, în locurile special semnalizate.

Mai multe informații despre Mastercard şi noutăţi din cadrul festivalului sunt disponibile pe paginile https://www.mastercard.ro și pe https://summerwell.ro/.