masterclass Inteligenta Artificiala

Masterclass-ul dedicat dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și Big Data are loc pe 9 noiembrie

19.09.2018

Masterclass Inteligenţă Artificială. Tot mai multe business-uri se folosesc, în ultima perioadă, de inteligenţa artificială şi, la modul general, de tehnologie. Principalul scop al implementării unei astfel de strategii este reprezentată de automatizarea unor procese.

Printre aspectele care îi ajută pe antreprenori să urmărească rezultatele măsurabile se numără targetarea, personalizarea sau evaluarea conform unor KPIs.

Şi, în acest context, la nivel mondial, interesul față de tot ce înseamnă automatizare este unul crescut. Dezvoltarea în acest sector este sprijinită de branduri de renume care investesc constant în tehnologie. Este vorba de companii precum Samsung, Glo, Huawei, Telekom, eBay, Asos, Alibaba etc).

În țara noastră, cu toate că există interes și oameni pregătiți în acest sens, procesul nu are același impact.

Masterclass Inteligenţă Artificială, un eveniment TeCOMM

Pentru a putea răspunde unor întrebări legate de automatizare, pe 9 noiembrie va avea loc „Masterclass-ul dedicat dezvoltatorilor de Inteligență Artificială și Big Data”.

Evenimentul este organizat sub umbrela TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce din Europa de Est.

AI & BIG DATA for developers se adresează arhitecților de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de AI și specialiștilor în data science. Evenimentul reprezintă cadrul ideal de învățare, creare, dezvoltare și testare a programelor care au scopul de a ne schimba total viața.

Masterclass Inteligenţă Artificială. Tematica evenimentului

“Starting a Big Data project: from collecting the data to machine learning using Kafka, Spark, HDFS and Zeppelin”, aceasta este tematica pe care Felix Crișan și Valentina Crișan o vor dezbate împreună cu specialiștii în Inteligență Artificială și Big Data.

“Ne vom concentra pe 3 tehnologii: Apache Kafka, Apache Spark, Apache HDFS. În egală măsură, Apache Zeppelin ne va permite să conectăm toate tehnologiile și să construim un proiect end-to-end, bazat pe date concrete ”, declară Felix Crișan.

Masterclass Inteligenţă Artificială. Trainerii evenimentului

Felix Crișan deţine o experiență de peste 20 de ani în Tehnologia Informației. El și-a început activitatea în calitate de researcher în social science. După aceea a continuat în calitate de developer pentru COTS.

Felix Crișan coordonează și supraveghează un număr mare de proiecte. La ora actuală, el este Co-founder & CTO în cadrul Netopia Payments și mobil Pay Wallet.

Valentina Crișan este Consultant & Trainer Big Data Technologies @ Densodata. Ea deţine o experiență de peste 14 ani în telecom și IT.

Citeşte şi Noua revoluţie tehnologică va fi adusă de inteligenţa artificială

 

 

 

Citiți și despre:

  • TeCOMM: Know-how de la eBay, Alibaba și ExponeaTeCOMM: Know-how de la eBay, Alibaba și Exponea Evenimentul dedicat exclusiv industriei e-commerce, TeCOMM, va avea loc la București pe 7 și 8 martie, sub tematica Haute couture your eCommerce business! și va reuni nu mai puţin de 300 proprietari ai […]
  • Start la TeCOMMStart la TeCOMM Tematica ediție este Houte Couture your eCommerce Business și propune o abordare diferită cu accent pe detalii, experiențe de cumpărare personalizate pe nevoile clientului, platforme de eCommerce inovative și […]
  • TeCOMM 2018 și soluțiile de eCommerceTeCOMM 2018 și soluțiile de eCommerce TeCOMM, evenimentul dedicat exclusiv industriei și comunității eCommerce, se pregătește și în acest an să își deschidă porțile în perioada 9 – 10 noiembrie la BT Arena din Cluj Napoca și aduce un nou format, […]
  • TeCOMM va avea loc în perioada 7-8 martieTeCOMM va avea loc în perioada 7-8 martie Evenimentul de Comerţ Electronic TeCOMM va avea loc în perioada 7-8 martie. Cea de-a XI-a ediție a conferinței va reuni peste 350 de profesioniști și proprietari ai magazinelor online din România care vor […]
  • Microsoft investeşte 25 milioane de dolari în inteligența artificialăMicrosoft investeşte 25 milioane de dolari în inteligența artificială Microsoft a anunțat un nou program de accesibilitate pentru inteligența artificială, în valoare de 25 milioane de dolari. Astfel, în cadrul conferinței anuale Microsoft Build 2018 dedicată dezvoltatorilor, […]