Polipropilena Rompetrol

Măşti de protecţie preţuri: Unde găseşti cele mai ieftine măşti?

04.06.2020

Măşti de protecţie preţuri. „Monitorul Prețurilor” oferă consumatorilor posibilitatea de a compara prețurile practicate de lanțurile de magazine pentru unele produse de protecție sanitară. Astfel, în cadrul aplicației Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare a fost introdusă o nouă categorie de produse, Măști, Mănuși și Dezinfectanți.

Măşti de protecţie preţuri. Ce spun reprezentanţii Consiliului Concurenţei?

„Împreună cu partenerii noștri, am decis să venim în sprijinul consumatorilor, oferindu-le posibilitatea de a identifica magazinele unde găsesc aceste produse, foarte căutate în această perioadă, la prețuri accesibile”, a declarat Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței.

Măşti de protecţie preţuri. Magazine

Până în prezent, patru dintre marile lanțuri comerciale au finalizat deja transmiterea acestor informații către aplicație. Urmează ca până la începutul săptămânii viitoare să finalizeze procesul și ceilalți comercianți.

Platforma Monitorul Prețurilor este gestionată de Consiliul Concurenței. Informațiile sunt încărcate în aplicație, la nivel național, de către companiile partenere.

Măşti de protecţie preţuri. Despre Monitorul Preţurilor

Monitorul Prețurilor afișează informații despre aproximativ 30.000 de produse alimentare comercializate în peste 1.700 de magazine care aparţin:  Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan, Profi și Supeco.

Aplicația www.monitorulpreturilor.info poate fi accesată la nivelul întregii țări de pe telefonul mobil, tabletă sau PC, putând fi descărcată din Google Play și App Store.

Proiectul, lansat în 2019

Proiectul www.monitorulpreturilor.info a fost lansat anul trecut de Consiliul Concurenței. Acesta cuprinde două componente:

  • Monitorul Prețurilor Produselor Alimentare
  • Monitorul Prețurilor Carburanților (care permite consumatorilor să afle prețurile practicate de către principalele rețele de distribuție a carburanților auto)

Citeşte şi Edenred susţine restaurantele din România

 

 

 

 

Citiți și despre: