Stiri: Sanatate

Masti medicale gratuite

Măşti medicale gratuite pentru persoanele defavorizate

24.08.2020

Măşti medicale gratuite pentru persoanele defavorizate. Naguma Medical Supply SRL, câştigătoarea licitaţiei organizate de Ministerul Sănătăţii pentru cumpărarea măştilor sanitare destinate populaţiei din categoriile defavorizate, a anunţat că va transmite astăzi autorităţilor române o cantitate de 10 milioane din aceste măşti.

Weekend-ul care tocmai a trecut, Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică, a deschis noi centre pentru primirea măştilor medicale. În acest context, Naguma va continua să distribuie măştile pe parcursul săptămânii, 10 milioane fiind livrate chiar astăzi.

Măşti medicale gratuite pentru persoanele defavorizate. 2,3 milioane de români vor beneficia de aceste măşti

Măştile achiziţionate vor fi distribuite gratuit de către minister unui număr de 2,3 milioane de români din categorii sociale defavorizate.

Licitaţia organizată de Ministerul Sănătăţii

Parte a grupului InteRo, compania Naguma Medical Supply SRL a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Sănătăţii pentru livrarea unui număr de 115 milioane de măşti tip 3 PLY, oferind cel mai mic preţ, respectiv 0,64 RON plus TVA.

Măşti medicale gratuite pentru persoanele defavorizate. Naguma Medical Supply SRL a furnizat, începând din luna martie a anului curent, României şi altor ţări din Uniunea Europeană peste 30 de milioane de măşti, se menţionează în comunicat.

Compania Naguma Medical Supply SRL aparţine familiei de investitori canadieni Topolinski, prezentă în România de peste 13 ani şi activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare.

Citeşte şi Tranzacţia prin care Koninklijke preia compania Erber, analizată de Consiliul Concurenţei. Anunţ important