Masuri Depanero coronavirus

Măsuri Depanero coronavirus: Recomandări pentru români

10.04.2020

Măsuri Depanero coronavirus. În această perioadă, Depanero recomandă folosirea serviciului de pick-up & return exclusiv prin intermediul curierilor, disponibil pentru toate produsele, cu excepția electrocasnicelor mari și a produselor care necesită reparații la domiciliu. Este vorba de o măsură de siguranță atât pentru protecția clienților, cât și a angajaților.

Depanero este cea mai mare firmă de service electro-IT din România.

Măsuri Depanero coronavirus. Evitarea deplasărilor

Așadar, clienții sunt sfătuiți să evite deplasările personale la service-ul Depanero și să utilizeze website-ul https://www.depanero.ro/pick-return pentru a trimite prin curier orice produs defect.

Preluarea și livrarea produselor se fac în condiții de maximă siguranță, fără contact, conform măsurilor suplimentare de protecție implementate la nivelul companiei.

Măsuri Depanero coronavirus. Produsele intră în carantină

Ca măsură de siguranță, toate produsele primite de la clienți intră în carantină pentru 24 de ore.

Produsele cu risc și cele care suferă multe atingeri (telefoane, tablete, laptopuri etc.) sunt igienizate anterior intrării în reparație, pentru a preveni răspândirea unui potențial virus.

Măsuri Depanero coronavirus. Tehnicienii companiei

Echipele de tehnicieni Depanero își desfășoară activitatea la parametri normali în această perioadă. Tehnicienii din teren sunt dotați cu echipamente de protecție (măști, mănuși, protecții încălțăminte) și cu kit cu soluție dezinfectantă. După fiecare intervenție, se schimbă echipamentul și se dezinfectează.

Ce spune conducerea Depanero?

„În activitatea de service, igienizarea suprafețelor și spațiilor de lucru este o normă. Reparăm zilnic echipamente sensibile la praf, umezeală sau căldură, astfel că aveam deja implementate proceduri stricte de igienă și menținere a curățeniei. Colegii noștri din service, dar și tehnicienii din teren sunt obișnuiți să poarte echipamente speciale. Credem, însă, că prevenția este cea mai bună soluție atât în viața noastră de zi cu zi, cât și în această perioadă excepțională, astfel că am luat imediat măsuri suplimentare de igienă și protecție, pentru a limita răspândirea virusului și a avea grijă de sănătatea angajaților și a clienților noștri,” a declarat Irina Mincinopschi, director general Depanero.

Măsuri Depanero coronavirus. Alte măsuri de siguranță implementate de Depanero:

 • Acțiuni de dezinfecție, din 2 în 2 ore, cu prioritate în zona de recepție și în spațiile comune
 • Verificarea temperaturii angajaților în fiecare dimineață la începerea activității, fără contact
 • Echipamente de protecție pentru zonele de recepție, front și logistică – mănuși de protecție și măști, dezinfectanți pentru clienți și angajați
 • Pentru a evita aglomerația în zona de recepție, a fost limitat accesul clienților la 5 persoane simultan
 • Limitarea numărului de persoane aflate simultan în același spațiu la 20
 • Angajații care pot lucra de acasă lucrează deja în această formulă
 • Anularea întâlnirilor de serviciu și utilizarea mijloacelor de comunicare online

Sfaturi pentru clienții care trimit produse în service în această perioadă:

 • Specialiștii Depanero au identificat câteva produse care intră într-o clasă ridicată de risc și care necesită o pregătire adecvată înainte de a fi trimise în service.
 • Periuțe de dinți electrice – ca măsură de siguranță, este recomandată îndepărtarea capetelor periuțelor de dinți electrice.
 • Purificatoare de aer – ca măsură de precauție, clienții sunt sfătuiți să scoată filtrele de la purificatoarele de aer, să nu atingă suprafața filtrului și să nu îl miroasă, deoarece acesta conține substanțele poluante colectate din aer. Nu în ultimul rând, să se spele pe mâini după fiecare acțiune de înlocuire a filtrelor.
 • Saci de aspirator – ca măsură de protecție, este recomandată îndepărtarea sacilor din aspirator înainte de trimiterea produsului în service. Purtați o mască în timpul efectuării acestei operațiuni pentru a vă proteja împotriva prafului, acarienilor și bacteriilor care sunt colectate în sacul de aspirator. Aruncați cu grijă sacul la coș și închideți foarte bine punga de gunoi.

Măsuri Depanero coronavirus. 4 milioane de reparații

Per total, până în prezent, compania anunță atingerea unui volum de 4 milioane de reparații efectuate până în prezent, în garanție și post-garanție, din toate categoriile de produse de folosință îndelungată și nu numai.

Citește și Măsuri Lidl coronavirus. Anunțul făcut de companie

 

 

 

Citiți și despre:

 • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
 • Flanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobileFlanco a lansat asigurarea pentru telefoanele mobile Asigurarea pentru telefonul mobil este posibilă acum şi la Flanco. De fapt, se pot asigura toate dispozitivele mobile, fie că e vorba de un smartphone, de un laptop sau de o tabletă. Compania a anunţat că a […]
 • Depanero încheie un parteneriat cu VodafoneDepanero încheie un parteneriat cu Vodafone Depanero a anunţat încheierea unui parteneriat cu Vodafone România, prin care oferă clienților Vodafone servicii de reparații atât pentru telefoane mobile, cât și pentru echipamente electro-IT. Serviciile […]
 • LG lansează o nouă tabletăLG lansează o nouă tabletă LG Electronics (LG) a anunțat ieri lansarea la nivel global a noii tabletate LG G Pad 10.1. Aceasta este cea mai mare tabletă din seria G Pad și în ceea ce privește consumul, noul dispozitiv este perfect, […]
 • Samsung a lansat Galaxy Tab SSamsung a lansat Galaxy Tab S Samsung Electronics Co. Ltd a lansat Galaxy Tab S, cea mai subțire și ușoară tabletă a companiei, tabletă Super AMOLED combinând tehnologia avansată de afișare a imaginii cu o gamă completă de conținut […]