Masuri magazine Hornbach

Magazinele Hornbach rămân deschise. Ce măsuri anunță compania pentru a preveni coronavirusul?

20.03.2020

Măsuri magazine Hornbach. Magazinele Hornbach rămân deschise în România, a anunțat compania. Unitățile adoptă, însă, măsuri speciale cu privire la igienă și fac tot posibilul pentru a evita aglomerația, în contextul pandemiei de coronavirus.

Retailerul a adoptat în ultimele săptămâni diverse măsuri pentru cele șase magazine din țara noastră și mai face un pas în acest sens.

Măsuri magazine Hornbach. Siguranța și sănătatea angajaților și a clienților

„Siguranța și sănătatea angajaților și clienților dețin cea mai înaltă prioritate“, declară Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Așadar, compania a adoptat, din proprie inițiativă, în ultimele săptămâni, primele măsuri în magazine pentru o mai bună protecție împotriva infectării cu Coronavirus SARS-Cov-2, precum:

  • a intensificat perioadele de realizare a curățeniei
  • a montat dozatoare cu dezinfectant
  • a dotat personalul de la case cu mănuși și măști
  • a sensibilizat clienții cu privire la respectarea unei distanțe sociale mai mari

Evenimentele din magazine, dar și școlarizările au fost anulate.

Măsuri magazine Hornbach. Afișe cu recomandări

În plus, compania extinde considerabil aceste măsuri. Așadar, în zona caselor și la intrare în magazin se instalează afișe cu recomandări privind distanța între clienți și rulează spoturi audio cu aceeași informație.

„Facem apel către clienții noștri de a lua în serios aceste măsuri – din interes propriu, dar și pentru sănătatea colegelor și colegilor din magazine. Această situație deosebită necesită atenție deosebită“, spune Mugurel-Horia Rusu.

Magazinul online

Hornbach anunță clienții asupra posibilității de a comanda online, cu livrare la domiciliu, produsele dorite. În contextul actual, există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea comenzilor, cauzate de fluxul mare de cereri din această perioadă.

Angajații și partenerii companiei folosesc toate resursele pentru onorarea comenzilor plasate de către clienți, punând la dispoziție un sortiment de aproximativ 55.000 de produse pe www.hornbach.ro.

Citește și Kaufland România: Supermarketurile vor rămâne deschise. Ce noi măsuri anunță retailerul?

 

 

 

Citiți și despre: