Rezultate aeroporturi Bucuresti 2020

Măsuri pe Aeroportul Otopeni, din cauza caniculei

03.08.2017

Compania Națională de Aeroporturi București a anunţat că a luat măsuri pentru protejarea pasagerilor și angajaților care desfășoară activități în exterior în perioada caniculei. Astfel, au fost amplasate dozatoare de apă în terminalele de pasageri și asigurând funcționarea la capacitate maximă a sistemelor de climatizare din aeroport.

„Pentru perioada următoare, vizată de codurile de caniculă, Compania Națională Aeroporturi București a reinstituit măsurile pentru confortul și protejarea pasagerilor. Astfel, pentru reducerea disconfortului pasagerilor, au fost amplasate dozatoare de apă cu pahare de unică folosință în terminalele de pasageri, alimentate regulat. De asemenea, personalul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină în orice moment cu două echipe și două ambulanțe complet utilate pentru orice tip de urgență medicală. Totodată, se asigură funcționarea la capacitate maximă a sistemelor de climatizare din aeroport, astfel încât să se mențină un nivel adecvat de confort termic al pasagerilor.”, conform comunicatului.

De asemeea, au fost dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale pentru angajații CNAB care desfășoară activități în exterior, inclusiv acordarea de apă minerală.

 

 

Citiți și despre: