Stiri: Retail

Program Cora de Crăciun 2022 și Revelion 2023

Cora România: Luăm măsuri pentru a asigura accesul tuturor la cele mai căutate produse

20.03.2020

Măsuri prevenire coronavirus Cora România. În legătură cu știrile apărute recent privind Cora România, lanțul de supermarketuri face următoarele precizări, spre corecta informare a publicului. Retailerul a anunțat că a luat decizia de a suspenda, temporar, comunicarea promoțiilor pe pagina de Facebook a Cora, din respect pentru clienți, având în vedere situația delicată și provocările cu care toți ne confruntăm în această perioadă din cauza amenințării COVID-19.

Măsuri prevenire coronavirus Cora România. Activitatea promoțională

Activitatea promoțională a supermarketurilor Cora se derulează în continuare și toate informațiile pe acest subiect sunt comunicate pe site în secțiunea https://www.cora.ro/cataloage precum și în hipermarketuri.

”Planificarea promoțiilor pentru clienții noștri și angajamentele cu furnizorii care se subscriu acestui proces se derulează cu mult timp înainte, ca atare sunt valabile și continuă.

În paralel, lucrăm zilele acestea la promoțiile pentru sărbătorile de Paște”, au afirmat reprezentanții retailerului.

Măsuri prevenire coronavirus Cora România. Măsuri de igienă

În ceea ce privește măsurile de igienă și prevenție, compania precizează că au fost achiziționate măști, mănuși, dezinfectante. De asemenea, s-au intensificat igienizarea magazinelor, conform reglementărilor si recomandărilor autorităților.

Sunt curățate în mod constant, cu o frecvență mult mai mare decât în mod obișnuit:

  • cărucioarele
  • coșurile
  • suprafețele magazinelor
  • zona caselor de marcat

”Suntem permanent preocupați să asigurăm un mediu sigur de lucru pentru angajați și de cumpărături pentru clienți.

Prin urmare, am instalat, din 17 martie 2020, paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicul.

Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție mai multe puncte de dezinfectare în magazin”, conform Cora.

Măsuri prevenire coronavirus Cora România. Mănuși de unică folosință pentru clienți

În magazine sunt disponibile mănuși de unică folosință, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

”Îi rugăm pe clienți să apeleze la personalul nostru atunci când au nelămuriri legate de aceste măsuri de prevenție.

Precizăm, de asemenea, că nu s-a luat măsura raționalizării produselor. Punctual, în unele magazine am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse, măsură luată doar pentru a descuraja specula și pentru a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți”, mai spun reprezentanții companiei.

Măsuri prevenire coronavirus Cora România. Solidaritate și cumpătare

Solidaritatea și cumpătarea sunt esențiale în aceste zile.

”Îi rugăm din nou pe clienți să cumpere chibzuit, cu gândul că ne găsesc aici și mâine și că noi facem eforturi neîncetate pentru a asigura continuitatea aprovizionării magazinelor cora din toată țara.

Facem de asemenea apel la familii, ca urmare a recomandărilor autorităților, să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri astfel încât să reducem riscul îmbolnăvirii.

Vă asigurăm că suntem în permanentă legătură cu autoritățile, urmărim evoluția situației și actualizăm corespunzător măsurile care necesită a fi luate, pentru siguranța tuturor și pentru a asigura un mediu de cumpărături sigur și eficient”, potrivit sursei citate. 

Citește și Băneasa Shopping City se închide