Stiri: Constructii

Maurer Imobiliar continuă dezvoltarea sustenabilă în zona Brașovului

20.01.2016

Compania Maurer Imobiliar continuă dezvoltarea sustenabilă în zona Brașovului. Asfel, noul proiect imobiliar ridicat de Maurer Imobiliare – Maurer Residence se află în cea mai dinamică parte a orașului: zona Tractorul.

„Nu am fi ajuns unde suntem astăzi fără ajutorul partenerilor noștri de încredere și susținerea lor. Ne bucurăm să anuntăm faptul că din 2015, pe lista colaboratorilor noștri importanți se află și Libra Bank, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Istoricul și stabilitatea companiei Maurer Imobiliare au fost atuurile care au generat încredere din partea instituțiilor bancare, iar Libra Bank a aprobat finanțarea parțială a proiectului Maurer Residence. Astfel cele peste 700 de locuințe (dintre care s-au vândut deja circa 100) sunt construite și cu ajutorul Libra Bank.

„Credem în potențialul pieței imobiliare din centrul Transilvaniei, motiv pentru care am ales să încheiem parteneriatul cu Maurer Imobiliare. Libra Internet Bank are, în continuare, capacitatea de a finanța proiecte mari, complexe, care pot contribui semificativ la dezvoltarea economiei la nivel local”, a spus Selcuk Senkaya, Director Divizia Large Corporate Libra Internet Bank.

Maurer Residence se întinde pe o suprafață de 3,6 ha, unde vor fi ridicate 14 imobile cu diferite regimuri de înălțime – astfel, cartierul va avea în componența sa blocuri de 8, 6 sau 4 etaje. Elementele de noutate constau în grădinile suspendate, pe care le vom monta pe acoperișurile blocurilor, balcoane de sticlă securizată și parcări subterane.