Maurer Imobiliare construiește visurile românilor

01.02.2020

Compania a obținut, în martie 2019, premiul special al Galei Profesioniștilor în Imobiliare pentru cea mai rapidă dezvoltare națională. Pentru Maurer Imobiliare, compania care a construit 4.000 de apartamente în Brașov și Sibiu până în anul 2017, planurile de extindere la nivel național au început să prindă contur, astfel că anii 2017 și 2018 au reprezentat doi ani ai investițiilor în această direcție. Rezultatele pozitive înregistrate de către companie pe piața imobiliară din centrul țării, atât sub aspectul cifrelor din urma vânzărilor, cât și al numărului mare de clienți mulțumiți, au determinat compania Maurer Imobiliare să își transpună viziunea și în alte orașe din țară.

Cifrele care stau în spatele acestui brand și care reflectă rezultatele muncii unei echipe complete de oameni determinați, motivați și profesioniști se traduc în peste 7.000 de locuințe, 98% dintre acestea fiind achiziționate în faza de proiect, 8 proiecte imobiliare, 6 orașe ale țării așezate pe harta extinderii și 13 ani experiență pe piața imobiliară.

Proiectul etalon al acestei companii este reprezentat, până în prezent, de Avantgarden3 sau „orașul din interiorul orașului Brașov”

În Avantgarden3, pe parcursul primelor 3 faze de construcție, peste 3.500 de visuri au prins contur și tot atâtea familii s-au alăturat deja celei mai dinamice și tinere comunități din centrul țării.

„Pentru că planurile noastre de extindere nu s-au oprit aici, anul 2018 a reprezentat momentul demarării celei de-a patra faze de dezvoltare a proiectului Avantgarden3, fază care se traduce prin următoarele cifre: 36 de imobile cu un regim redus de înălțime (4 și 6  etaje), 1.440 de unități locative și aproape 1.200 deja vândute”, ne-a declarat Dl. Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare.

Maurer Residence – Proiectele din Constanța, Brașov și Târgu Mureș

În orașul Constanța, proiectul imobiliar dezvoltat de către Maurer Imobiliare se va întinde pe o suprafață de 157.000 mp. Pe această suprafață se vor construi 38 de imobile de 4, 6, 8 și 10 etaje. Începând cu vara anului 2018, Maurer Imobiliare și-a continuat extinderea în orașul Brașov cu noul proiect Maurer Villas, un nou concept arhitectural care se va traduce în  „acasă” pentru mai mult de 1.000 de familii.

„Dorința de a transmite viziunea noastră mai departe și de a oferi și locuitorilor din alte părți ale țării noastre privilegiul de a se bucura de valorile pe care le promovăm la nivel de companie, a condus la apariția, tot în decursul anului 2018, a proiectului imobiliar Maurer Residence Târgu Mureș”, continuă Dl. Maurer.

În orașul Târgu Mureș, ansamblul rezidențial se va extinde pe o suprafață de 186.000 mp și va cuprinde 64 de imobile cu diferite regime de înălțime, de 5, 7 și 9 etaje

Acestea vor totaliza cca. 3.500 de apartamente, cu o suprafață medie de 52 de metri pătrați pe apartament. Anul 2018 a reprezentat, pentru Maurer Imobiliare, apogeul dezvoltării la nivel național, întrucât au fost adăugate două orașe de pe teritoriul României pe harta extinderii dezvoltatorului. Cluj-Napoca va găzdui cu mândrie Maurer Panoramic, cel mai nou proiect aflat sub semnătura Maurer Imobiliare.

Premiului special al Galei Profesioniștilor în Imobiliare

În data de 22 martie 2019, la Athenee Palace Hilton din București a avut loc o nouă ediție a Galei Profesioniștilor  în Imobiliare, organizată de Imobiliare.ro, cel mai cunoscut portal de imobiliare pe plan național. Anul trecut, Clubul Profesioniștilor în Imobiliare a aniversat 10 ani de evenimente dedicate breslei de real estate din România, prilej cu care a fost organizată o ediție specială a Galei, în care s-au reunit aproape 200 de profesioniști din domeniul imobiliar,  pentru a lua parte la decernarea celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc.

Maurer Imobiliare a obținut premiul special al Galei, fiind desemnată drept compania cu cea mai accelerată dezvoltare națională

„În calitate de dezvoltator, am reușit să ne punem amprenta atât pe piața imobiliară locală,  cât și pe piețele imobiliare din alte orașe importante ale țării, iar roadele muncii noastre nu au trecut neobservate”, explică fondatorul Maurer Imobiliare.

Orașele în care Maurer Imobiliare „construiește visurile românilor” vor purta la nivel național amprenta dezvoltatorului, prin proiectele pe care le demarează, care transpun întru totul valorile promovate până în prezent în Brașov și Sibiu.

Echipa Maurer Imobiliare, un colectiv de 300 de angajați

Compania Maurer Imobiliare totalizează în momentul de față un număr total de aproximativ 300 de angajați, repartizați între cele 6 proiecte imobiliare pe care le dezvoltă în prezent – 2 în orașul Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Sighișoara.

„Provocarea noastră, ca și a altor companii,  a fost dintotdeauna cum să atragem și cum să fidelizăm cei mai buni angajați. Misiunea de bază a departamentului nostru HR a fost aceea de a construi pachete de beneficii extrasalariale, care să îndeplinească tot mai multe dintre aceste cerințe”, detaliază Dl. Maurer.

Strategia de beneficii a companiei Maurer Imobiliare  se bazează pe echilibrul dintre viața personală și cea profesională

Asftel, pachetul de beneficii al angajatului Maurer Imobiliare cuprinde primă anuală cu ocazia sărbătorilor importante din an, reduceri la abonamentele la sală, ziua de vineri cu program scurt, pentru a se bucura mai repede de weekend, program flexibil și posibilitatea lucrului de acasă, telefoane și laptopuri gratuite, oportunități de dezvoltare a carierei, beneficii în echipă și la birou.

Cele mai importante proiecte de responsabilitate socială

Prin intermediul evenimentelor sociale, la nivel de cartier, Maurer Imobiliare vizează  creșterea calității vieții și transmiterea de valori considerate esențiale pentru o sănătate fizică și psihică. Maurer Imobiliare își dorește să contribuie la evoluția și îmbunătățirea comunităților pe care le-au creat.

Axați către crearea unor relații cât mai puternice, care să dureze în timp, cu oamenii care însuflețesc imobilele construite, Maurer Imobiliare întreprinde aceste acțiuni la nivel de comunitate, ca pași siguri către îndeplinirea acestui obiectiv.

Maurer Imobiliare are în vedere acțiuni care vizează adulții, iar cursurile de prim ajutor, de conducere preventivă, de abordare a unui comportament responsabil în ceea ce privește alimentația sănătoasă sunt doar o parte dintre acestea

Centrul de sănătate Maurer For Life și, implicit, restaurantul vegan cu același nume din incinta cartierului Avantgarden3 stau mărturie a faptului că Maurer Imobiliare pune accent pe promovarea unui stil de viață sănătos.

Aceste două proiecte care au luat naștere în primăvara anului 2019 fac parte din planurile de dezvoltare prin care Maurer Imobiliare își propune ca obiectiv oferirea a ceva mai mult decât simple locuințe. Compania promovează un stil de viață sănătos și își dorește să contribuie astfel la îmbunătățirea stilului de viață și la creșterea calității vieții.

Evoluția financiară

Cifra de afaceri înregistrată de către compania Maurer Imobiliare în 2018 este de 80 milioane de ron, iar numărul de angajați al companiei a atins cifra de 300.

„Deși ne bucurăm de o creștere impresionantă a firmei, motivele noastre de bucurie sunt,  și vor fi mereu direct proporționale cu numărul clienților, furnizorilor și al partenerilor de afaceri care au ales să ne ofere încrederea lor, au crezut în valorile noastre și în posibilitatea de a transforma aceste colaborări în unele de succes”, a declarat, în încheiere, Dl. Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare.

 

Citiți și despre: