Maurer Imobiliare investeşte 25 milioane de euro, într-un nou ansamblu rezidenţial

17.09.2015

În această toamnă, Maurer Imobiliare va începe lucrările la cel mai nou proiect al său: Maurer Residence. Ansamblul rezidenţial este amplasat în zona Tractorul, Brașov. Investiția totală va fi susținută integral de dezvoltator și este estimată la peste 25 milioane de euro.

Recent, compania a cumpărat un teren de 3.6 ha, situat la intersecția străzilor 13 Decembrie și Ioan Popasu, în cartierul Tractorul.

Prin acest proiect, dezvoltatorul imibiliar confirmă angajamentul de a se extinde și în alte zone rezidențiale din Brașov. Intenţia sa este de a construi locuințe accesibile, dar moderne, la înalte standarde de calitate.

Dumunică, Maurer Imobiliare va organiza un eveniment de lansare a proiectului, pe terenul viitorului ansamblu. În cadrul conferinţei de lansare, compania va desena cel mai mare logo din lumânări aprinse (peste 60.000 bucăți), iar un judecător, venit special din Marea Britanie de la Guinness World Records, va omologa recordul.

„Braşovul este oraşul care se poate mândri cu multe recorduri la nivel național. De la premiere în turism, la pionier al transportului în comun sau cea mai veche cabană din ţară… De ce nu și o premieră mondială conexă domeniului imobiliar? Ne-am propus să facem cunoscută povestea Maurer Residence întregii lumi, printr-un record demn de Guiness Book. Pentru că suntem o comunitate unită, vă invităm să ne fiți alături pe 20 septembrie, începând cu ora 17:00! Împreună vom pune Brașovul pe harta recordurilor lumii!”, au afirmat reprezentanţii companiei.

Noul ansamblu va cuprinde 750-800 de locuinţe cu 1, 2 și 3 camere, situate în 14 blocuri, cu regim de înălțime diferit.

Prețul de vânzare a apartamentelor va începe de la 31.000 euro pentru o garsonieră, de la 41.000 euro pentru un apartament cu 2 camere și de la 51.000 euro pentru o structură cu 3 camere.

 

 

 

Citiți și despre: