Constructii

Maurer Imobiliare oferă un stil de viață occidental în comunități solide

01.12.2017

Prin proiectele sale, compania intenționează să dea în continuare un sens echilibrat vieții. Domeniul imobiliar din România s-a bucurat de un an bun și interesant în 2017. În consecință, în această perioadă, Maurer Imobiliare a pus la punct o strategie complexă de dezvoltare a brandului la nivel național. Drept urmare, compania și-a extins cartierele din Brașov și dezvoltă noi proiecte în Tg. Mureș și Constanța, iar planurile viitoare vizează și alte orașe din țară.

„Pe lângă extinderea cartierelor din Brașov – Maurer Residence și Avantgarden3 – am început construcția cartierului rezidențial Maurer Residence Constanța și am demarat acțiunile pentru obținerea autorizațiilor în Târgu-Mureș. Suntem în discuții în mai multe orașe ale României, pentru că ne dorim ca stilul de viață Maurer Imobiliare, care ne-a consacrat, să ajungă la cât mai mulți români”, a declarat Oana Păun, directorul de vânzări al Maurer Imobiliare.

Evoluția și dezvoltarea proiectelor

Proiectele de referință ale Maurer Imobiliare sunt Maurer Residence și Avantgarden3 din Brașov, precum și Avantgarden3 Sibiu. Stadiul construcțiilor acestor proiecte este unul avansat, compania reușind să vândă deja faza a doua a complexului Maurer Residence.

Proiectului Avantgarden3 Brașov, „orașul din inima orașului”, este format din trei etape finalizate – prima etapă fiind finalizată în anul 2014, an în care a fost demarată cea de-a doua etapă, iar a treia etapă a debutat în vara anului 2016, cea de-a patra fază fiind demarată în cursul anului 2017.

Proiectele de referință ale Maurer Imobiliare sunt Maurer Residence și Avantgarden3 din Brașov, precum și Avantgarden3 Sibiu

Unul dintre cele mai noi proiecte ale companiei, Maurer Residence Constanța, situat în zona de nord a orașului, a fost demarat în vara acestui an, fiind un proiect complex, format din 3.500 de apartamente. Astfel, Maurer Imobiliare lucrează la primele două blocuri ale complexului, care sunt deja înălțate, și s-au început săpăturile și pentru următoarele două blocuri. Primele locuințe ale complexului Maurer Residence Constanța vor fi date în folosință în anul 2018.

La Târgu Mureș, Maurer Imobiliare este, în prezent, în stadiul de obținere a aprobărilor necesare demarării construcției. Dacă totul decurge conform planurilor companiei, la începutul anului 2018 va fi demarat și acest proiect și, implicit, va începe vânzarea apartamentelor din faza de proiect.

„În ceea ce privește beneficiile, considerăm că cel mai mare beneficiu pe care îl oferă Maurer Imobiliare este stilul de viață occidental și comunitatea solidă. Dacă ne referim la beneficiile de achiziționare, oferim posibilitatea de achiziționare a apartamentelor prin rate la dezvoltator sau prin celelalte forme de finanțare intermediate de bănci”, susține directorul de vânzări al companiei.

Angajații – principalul motor al companiei

Debutând pe piața imobiliară în anul 2006, Maurer Imobiliare a ajuns astăzi să realizeze unele dintre cele mai moderne și bine-vândute proiecte imobiliare, compania reușind să vândă aproximativ 5.472 de apartamente. Acest lucru se datorează, în primul rând, echipei formate din 250 de angajați la nivel național, de la muncitori pe șantier până la specialiști în domeniu financiar, administrativ, marketing și alții.

„Sigur că fiecare om este specialist în domeniul lui, de aceea politica noastră este de a investi în pregătirea angajaților prin traininguri și evenimente de specialitate. Suntem conștienți că numai prin creșterea noastră continuă va crește întreaga companie și comunitate”, a completat reprezentantul Maurer Imobiliare referitor la instruirea și pregătirea profesională a angajaților.

Planuri pentru noi proiecte

Deși anul 2017 a fost unul destul de bun pentru domeniul imobiliar, premisele anului 2018 sunt incerte din cauza contextului economic instabil al țării noastre din ultimele zile, lucru ce poate afecta piața.

Cu toate acestea, Maurer Imobiliare rămâne lider în domeniul său de activitate, principalul său atu fiind că „nu vindem numai locuințe, ci un stil de viață”, după cum spune directorul de vânzări al companiei.

Astfel, pe lângă calitate și seriozitate, acest atu se datorează oamenilor care se identifică atât cu comunitățile companiei, dar în special cu valorile pe care aceasta le promovează și după care își ghidează activitatea.

„Am înțeles că este important, dincolo de vânzări, să inspirăm, să fim un exemplu pentru clienții noștri”, susține Oana Păun, directorul de vânzări al Maurer Imobiliare                                      

Cele mai recente investiții ale companiei – proiectele de la Târgu Mureș și Constanța – sunt de asemenea avantaje care diferențiază Maurer Imobiliare de alte companii cu același domeniu de activitate, deoarece se încadrează în strategia de dezvoltare implementată de companie.

În ceea ce privește planurile de viitor, Maurer Imobiliare discută deja pentru a investi și a se extinde și în alte mari orașe din România.

„Putem să menționăm faptul că urmează să investim și în alte mari orașe din România. Ne dorim să ducem mai departe povestea Maurer Imobiliare pentru că ne dorim ca, prin exemplul propriu, să dăm un sens frumos și echilibrat vieții”, a mai spus Oana Păun, directorul de vânzări al Maurer Imobiliare.