Maurer Imobiliare, viziune și inovație

01.04.2021

Compania a lansat pe piață un concept inovator și unic de recompartimentare a apartamentelor, prin care se obține maximizarea spațiilor din cadrul unei locuințe. Maurer Imobiliare, dezvoltatorul imobiliar din Brașov care a cunoscut o evoluție și o dezvoltare extrem de dinamice, a depășit recent cifra de 9.000 de apartamente vândute în cadrul proiectelor imobiliare din țară. După 14 ani de activitate, Maurer Imobiliare duce povestea mai departe, continuând să livreze locuințe pentru oamenii interesați de mai mult decât de a achiziționa o locuință, oferind clienților un adevărat stil de viață.

Proiectele Maurer Imobiliare au prins contur pas cu pas, în punctele cheie ale României, ajungând în acest moment să reprezinte alegerea ideală pentru familiile tinere, adevărate oaze de liniște pentru vârstnici, dar, mai presus de toate, oferind comunități caracterizate prin unitate.

Una dintre cele mai mari companii din domeniu, Maurer Imobiliare se bucură de un nume cu rezonanță pe piața imobiliară din România. Promisiunea făcută fiecărui client în ultimii 14 ani de activitate, precum și valorile care stau la baza acestei companii contribuie la creșterea și dezvoltarea societății, dar mai ales la materializarea visului fiecărui român de a avea o locuință pe care să o numească acasă.

Proiectele Maurer Imobiliare au prins contur în punctele cheie ale României, ajungând în acest moment să reprezinte alegerea ideală pentru cei care caută mai degrabă o comunitate decât o locuință

La Maurer Imobiliare se acordă atenție fiecărui proiect în parte, prin planificarea în detaliu a fiecărei structuri, compartimentări sau apartament, astfel încât acestea să răspundă nevoilor și cerințelor clienților. Într-un fel, am putea spune că apartamentele realizate de dezvoltatorul imobiliar reflectă mai degrabă personalitatea clientului, purtând amprenta acestuia, până în cele mai mici detalii.

Maurer Imobiliare, viziune clară și puternică

Pilonii de bază în evoluția de succes a acestui dezvoltator sunt reprezentați de un leadership pozitiv cu o viziune clară și puternică, abordarea pragmatică și coerentă a proiectelor de către echipele de profesioniști și comunicarea inteligentă cu beneficiarii și colaboratorii. Cu toate acestea, Simon Maurer, fondatorul acestei companii consideră că există un alt element care generează adevăratul efect de propulsare.

„Drumul nostru nu ne-ar fi dus până în acest punct dacă nu ne-ar fi fost alături Dumnezeu. Fără credință și fără să fim onești în orice etapă din evoluția noastră, nu am fi reușit nimic. Proiectele Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara, mai mult decât apartamente în imobile noi, reprezintă expresia încrederii clienților în experiența și seriozitatea acestei companii”, ne-a declarat Dl. Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare.

Maurer Imobiliare construiește un mod de viață

Activitatea de 14 ani a companiei se reflectă în proiecte importante precum Avantgarden3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș, Maurer Panoramic Cluj-Napoca și Maurer Residence Sighișoara. Zi de zi, Maurer Imobiliare continuă să construiască un model de viață, dar și de gândire, care ne pune pe fiecare dintre noi în centrul schimbării pe care dorim să o vedem în lume.

Dorința de implicare în viețile oamenilor și crearea unor punți puternice de legătură cu clienții, care să dureze în timp, au fost predominante pe parcursul întregii evoluții a dezvoltatorului

Totodată, echipa de vânzări a companiei este implicată în materializarea visurilor celor care achiziționează o nouă locuință.

„Aceste 9.000 de apartamente vândute nu reprezintă altceva decât visurile celor care ne-au oferit încrederea lor și au ales să pășim împreună spre ACASĂ – acel loc care, mai mult decât cărămidă, beton și ciment, înseamnă emoție, familie și o permanentă stare de bine. Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța, Sighișoara, Cluj, mai mult decât puncte de pe harta României, înseamnă locurile în care ne-am pus amprenta și am contribuit la crearea unor comunități tinere și dinamice. De la început, ne-am focusat toată atenția către viața din aceste cartiere, către oamenii care însuflețesc aceste clădiri, iar zecile de evenimente, acțiuni și activități dedicate comunităților noastre stau mărturie acestui fapt”, susține Cristina Nicodim, specialist marketing în cadrul companiei.

Entuziasm și hotărâre

9.000 reprezintă, după cum afirmă și reprezentanții dezvoltatorului, un cumul de sentimente intense și atât de diferite prin prisma tuturor trăirilor obținute pe parcursul existenței pe piața imobiliară. Fiecare etapă din evoluția companiei a fost însoțită de o doză mare de entuziasm și determinare, reușind astfel să creeze adevărate comunități și să ofere oamenilor șansa de a-și împlini visul de a avea un loc pe care să îl numească Acasă.

La baza relațiilor construite și consolidate în timp au stat flexibilitatea și orientarea către nevoile clienților, iar de multe ori aceste aspecte au fost cele care au diferențiat Maurer Imobiliare de alți jucători de pe piața de profil.

La baza relațiilor construite și consolidate în timp au stat flexibilitatea și orientarea către nevoile clienților

„Construim de 14 ani în România și în tot acest timp am adaptat locuințele clienților noștri la cerințele pieței. Am fost mereu partenerii clienților noștri, am dat dovadă de flexibilitate, am fost adepții personalizării produselor noastre în funcție de nevoile fiecăruia și am reușit, astfel, să transformăm un simplu apartament în Acasă. Cu siguranță și acesta este unul dintre atuurile care ne-au ajutat să evoluăm dinamic pe piața imobiliară și să reușim să construim, chiar și atunci când conjuncturile păreau a fi nefavorabile. Recomandările clienților noștri sunt cea mai mare realizare a noastră, ne bucurăm de încrederea lor și acest lucru ne onorează”, detaliază Cristina Țirea, coordonator vânzări în cadrul companiei.

Soluții inovatoare și tehnici noi de construcție

Compania Maurer Imobiliare a fost în permanență în căutarea unor soluții inovatoare și tehnici noi de construcție care să permită îmbunătățirea timpului de livrare, dar care să facă în aceeași măsură experiența de locuire a clienților mai ușoară și mai plăcută. Astfel, în luna august 2020, Maurer Imobiliare a lansat pe piață un concept inovator și unic de recompartimentare a apartamentelor, prin care se obține maximizarea spațiilor din cadrul unui apartament. Acest lucru este posibil prin integrarea în cadrul apartamentelor a conceptului inovator roominnovation.

În luna august 2020, Maurer Imobiliare a lansat pe piață un concept inovator și unic de recompartimentare a apartamentelor, prin care se obține maximizarea spațiilor din cadrul unui apartament.

Conceptul inovator roominnovation vizează, în mod direct, aspectele funcționale și de design ale locuințelor, conceptul fiind dezvoltat de către fondatorul companiei Maurer Imobiliare și executat tehnic împreună cu firme germane de prestigiu.

Astfel, toate proiectele aflate sub semnătura Maurer Imobiliare vor beneficia de acest upgrade, însă Avantgarden3 (proiectul etalon al companiei) este primul proiect care are integrat conceptul inovator roominnovation. Odată cu faza V, a fost lansat conceptul de Apartamente multifuncționale – primele apartamente de acest tip în care este integrat conceptul inovator prin care un apartament își schimbă funcționalitatea și își dublează, practic, suprafața.

„Ne dorim ca acest concept să ajungă în casele a câtor mai mulți oameni, nu doar în România, ci peste tot în lume, pentru că, în linii mari, este un concept care sporește calitatea vieții oamenilor. Aportul nostru social prin conceperea acestui produs extrem de util în casele oamenilor este unul semnificativ”, concluzionează Dl. Simon Maurer, fondatorul Maurer Imobiliare.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/maurer-imobiliare-ofera-un-stil-de-viata-occidental-in-comunitati-solide/